Rabiul Pinaargunes afiyet olsun canım 🤢 o buzluk kokusu çok kötü iyi yapmışsın canım evet günlük yemek yapmak ve her gün farklı çeşit yapmak çok zor
elifbsraaa1 Rabiul Ben bu uygulamaya göre gitmeyi düşünüyorum 😍 Ne yapıcam diye takıldığımda yardımcım olacak 😍 @HappyMom ‘ın yeni çıkarmış olduğu ‘İmsakiye’ uygulaması ❤️ Güzel düşünmüşler 🐣
Tuba123456___ Rabiul bn ramazana degil 1 2 ay sonra dopuma koycam Allah nasıp ederse ramazanda eşim tutar bi o pratık yemekler seviyor 5 ay doldu bulabtı kusma derken annemde gecer
Babynurse12 Köfte Misket köfte Ispanaklı gül böreği Patatesli puf börek Haşlanmış kuru dolmalık patlıcan
Selif1x Sadece kuru fasülye ve nohut haşlayıp koydum 😂 ben tutmayacağım ama eşim tutuyor. Doğuma 4 gün kaldı maksimum elimden bu geldi 😢
DENIZ_55 Rabiul ben hiç birsey yapmadim çünkü wc gitmek Bile işkence 33+1 haftaligim ben tutamayacağım eşim tutacak ama oda ağır şeyler fazla sevmiyor oruçta bakalım nasıl geçecek bilmiyorum
Yazmelegi_ Rabiul İçli köfte Sulu köfte Her yerde adı farklı olan Hengel Yaprak sarması Kete Yazdan yaptığım şeyler var onları da kullanırım karnıyarık Dolma biber Yemeklik patlıcan Kuru patlıcan dolmalık
Esma006 Rabiul kocam sahur yapmıyor ilk ramazanı beraber ve evli geçiriyoruz bende hamile olduğum için tutmayı düşünmüyorum 🥹
Minikmucizemmm26 Rabiul yaprak sarma, köfte, sulu köfte, haşlanmış nohut, lahana sarması, içli köfte, döner tabi bunların hepsini annem yaptı yengem de önceden börek yapmıştı o var ben serklajlı olduğum için çok ayakta kalamıyorum
busra05_ Rabiul superfresh hazır buzluk aldık ahaha milföyde olmazsa olmaz köftelerde aldım sanırım benden olmaz ya🥰😂😂
B3-a6 Kolaylık olsun diye yeşil biber kırmızı biber soğan hepsini küçük küçük kesip koydum nohut fasulye haşlayıp koydum taze fasulye ispanak kusbaasi et kuşbaşı tavuk kıyma dolma biber doldurup koydum salçayı küp küp yapıp koydum mantı koydum kızartmalık tavuk çeşitleri koydum garnatur mısır anlayacağınız aklama gelecek herşeyi buzdolabı posttine tek kullanımlık yapıp koydum çok büyük rahatlık 2 yaşında bebeğim ve 34 haftalık gebeyim mümkün olduğunca pratik olması için elimden geleni yaptım bir tek börek vs tarzı şeyler yok onlarda olacak inşallah
Haticemre21 Rabiul mantı sarma börek içli köfte sulu köfte çörek şekerpare istiridye tatlısı smdilik bunlar 🤲