mucizemgelsin61 Arkadaşlar 20 günlük bebeğim varda muayeneye götürmek istiyorum randevu işleri nasıl oluyor acaba ben kendi mhrs hesabımdan bakıyorum ama asla randevu çıkmıyor kendi hesabım olduğu için mi ? Bebeğim kimliğinide daha çıkarmadık
hanimiys mucizemgelsin61 kimlik için başvuru yaptınız mı ordan size kimlik yerine geçen bi kağıt vermeleri lazımdı orda ki tc ile 182 yi arayıp alabilirsin
Alev5 mucizemgelsin61 bebekler ilk 30 gün yenidoğan oluyorlar randevusuz yenidoğan bölümünde bakılıyor
mucizemgelsin61 hanimiys Öyle miii hayır başvuru yapmadık henüz ya eşime söylim de bir an önce halletsin o zaman o yüzden randevu alamıyorum tabi🙄
dilaradoyan mucizemgelsin61 20günlük bebek için randevu almanız gerekmez. Ama kimlik işini halledin biran önce çocuğun hesabından girş yapmanız lazım sonra ona randevu için
cauuv1 mucizemgelsin61 kimlik bi an önce çıkarın cezası var ama ben bebegimin tc si olmadan bebegin adı soyadını söyleyip annesiyim diyip randevu alabiliyodum hep öyle yaptım tc sormuyolardı