Nursemom Edebyahu ben hiç içmedim 😦 eşim asitli diye onu da içirmez zaten duysa 😂 pek sevmem de aramıyorum o yüzden ama abartmadan içmek lazım 😃
dml33 Edebyahu 1 iciorm bn midemde siskinlik oldugunda migde bulsntisinda cok iyi geldi bana fazlasida tansiyon yukseltioms 😊
Minikkimyager Edebyahu benim tansiyonum düşük günde bir tane içiyorum .yüksek tansiyon sıkıntın yoksa içebilirsin bence ama bir tane kafi bence
Aylasrsn Nursemom doktorlar oneriyo sade sodayi zatem dogal mineral var diye. Son aylarda ozellikle oneriyolar. Doktorunuza sorun esiniz bisey diyecegini sanmiyorum doktordan duyarsa🤗
Esranrogz Sütten daha etkili olduğu söyleniyo ilk aylar mide bulantımı sadece maden suyu kesti hiç sevmesemde mecbur kalarak içiyordum şimdi bağımlısı oldum 😅
Esranrogz Annecikk12 benim bildiğim kadarıyla mryveli olanlarda çok glikoz varmış ama bardağa döküp limon sıksan olur belki
dmngrkm Baş ağrılarına da iyi geliyormuş diye biliyorum ben. Günde 1 tane içmeye çalışıyorum her gün olmasa da
Deniziiimmm İçinde magnezyum olduğu için ileriki aylarda oluşan bacak kasılmalarını da önlüyor. Günde 2tanr içmemi önerdi benim de doktorum.
Nursemom Aylasrsn benim doktor valla ilk gittiğimizde şunu bunu yeme dedi sonra beslenme konusunda bişey demedi 10dk anca sürüyor muayene zaten bende unutuyordum soracağım soruları 😂
Seher22 Sade soda daha etklılı hıc bır zararı doğal kalsyum saglıklı ben günde 1tane ıcyırum ve mıgdem pamuk gıbı oluuor rahatlıyorum 4aylık gebeyım