Sjsjgshsjsjsj Kızlar 4 aylık hamileyim genital bölgemi epilatör aletiyle alıyordum birden vajina dudağını kaçırdım makinaya. Canım yana yana çektimm. Biraz yaralandı kanadı kaptırdığım yer. Çok korktum birşey olmaz değil mi.
Bezelyelerimm Sjsjgshsjsjsj bende eskıden kapturmıştım bırsey olmadı bebege de bırsey olmaz canım bebek taa nerede ıcını rahat tut
Elifimsib Sjsjgshsjsjsj bebişe bi zararı olmaz merak etmeyin ama enfeksiyon riski olmasın diye baticonla güzelce temizleyin yara iyileşene kadar bölgeyi temiz tutmaya dikkat edin. Bi de tetanoz aşınız yapıldıysa problem olmaz
Sjsjgshsjsjsj Pinfur10 Vajinam ağrıdı , çok korktum ağladım makina birden kapınca. Bebeğe zararı olmamıştır demi
minussset Sjsjgshsjsjsj böyle durumlarda yanında baticon bulundur. Sakince baticonla temizle. Birde tetenoz aşınız vsr mı ?
Sjsjgshsjsjsj Lidyaumay kız öyle deme nasıl ağladım 🤦🏻♀️ şimdi komik geliyor olabilir de o an dondum iç dudağı kaptı birden ve kanda görünce. Vajinam da zonkladı. Ayy kimsenin başına gelmesin kötü hissediyorum hala.
minismom Lidyaumay hahaha kardesimde hamileyken kan sulandırıcı igne vuruluyodu arkadasıda sey demis son 3 ayda karnından vururken dikkat et bebegin koluna bacagına denk getirirsin diye 🤣🤣 o aklıma geldi birden
minismom Sjsjgshsjsjsj ay o acıyla kasmıssındır kendini ondan zonklamıstır ya cok dikkat et valla cok kotu bisey benimde ergenligimde basıma gelmisti cıkarana kdar kan ter icinde kalmstm bebise bi zararı olmaz m.etme
minussset Sjsjgshsjsjsj bende senin olaya benzer birşey yaşadım. Hemen baticon sürüp kuru tuttum. Ertesi gün sağlık ocağında tetenoz vurdurdum ne olur ne olmaz diye 😳
Sjsjgshsjsjsj minismom Acı ki ne acı bian makinadan çıkaramayacağım sandım. Aman ağdası da makinası da batsınn bidaha elimi vurur muyum 🤦🏻♀️ çok sağol içim ferahlıyor ❤