Biyzii_ Merhaba hangi marka ana kucağı almalıyım sallanmayanlardan istiyorum elektiriksiz olanlardan yardımcı olur musunuz
Rumeysaeliz Biyzii_ ben mamma markasının manüel anakucagini aldım canım kalitesini beğendim ama daha deneyimlemedim fiyatı da uygundu bakmani öneririm
seyma0661 Biyzii_ bende mammanın ana kucağını aldım eltime de almıştım ama o 3 aydan sonra kullanmaya başladı dik kalıyor vs dedi. Ben 1.ay başlarım diye düşünüyorum o kadar dik gelmedi bana
eceeelmn Biyzii_ Pierre Cardin aldım ben diğerlerine göre daha güvenilir geldi. Sonradan oyuncak aparatı da aldım internetten.Dik değil bence üç kademesi var.
Mrscakir Biyzii_ mamma smile cotton aldık, 26 gündür elimiz kolumuz resmen günümüzün çoğu onda geçiyor biz çok severek kullanıyoruz ☺️
Aysgul_tzluu Biyzii_ 25 günlük bebeğimi yatırıyorum kademesi olduğu içşn sorun yok sadece içine çökmesin diye altına battaniye koyuyorum
Blueeberryy Babyjörn aldim muadillerine güvenemedim 20 gunlukken yatirmaya basladim huysuzluk yapinca ayagimla salliyorum
Babyloadinggg Mamma ana kucağı çok iyi ilk bebeğimde ilk aydan sonra kullanmaya başladık 6,7aylık olana kadar kullandı
sehnazz000 Biyzii_ babybjörn almıştım baya kullandık bizden sonrada 2 çocuk daha büyüttü ve üstünden inmediler sadece onda duruyorlardı Bütçe varsa tavsiye ederim