ilknur2534 Kızlar 31+4 haftalık gebeyim. 2 gündür karnım sertleşiyor. Sık sık oluyor çok rahatsız ediyor beni sizde de böyle oluyor mu ??
Tuba-Sahra ilknur2534 kasılmalarınınız oluyor sanırım sıklığı nedir düzenli mi düzensiz mi bide başka bı ağrınız varmı ?
Yalinn8 ilknur2534 artik normal canim, yalanci sancilar toplanmalar olabilirr, dr unu bilgilendir tabi yine de
Duyguanneoluyor ilknur2534 28+5 haftalığız bizde toparlanma bizdede oluyo doktoruma sorucam haftasonu kontrolümüz var
Burcualiasaf ilknur2534 bende 32.haftadayim resmen icerden itiyo beni ittikce de sertlesiyo artik sıkısmaya basladilar ondan😊 bana doktorum normal dedi ama iciniz rahatlasin bi danisin yine de 🤗
Yagmur1234 ilknur2534 bebek bir yere toplanıyordur bende de öyle oluyor canım ya da yemek yediğimde karnım çok sertleşiyor
Hasreterel ilknur2534 aynen bendede oluyo 31+6haftalıgım normal canım artık doktorum olabılır dedı bebeyın yeride daralıyo gıtıkce ondan
snms ilknur2534 bebek toplanıyor canım kasılma yani sancılı ve cok uzun sürmüyorsa dinlenince geciyorsa korkma bende 31 haftalıgım 😊 kontrole gidince doktoruna da danıs yine de