ppmerlina 2prensesannesiiii 1 yaşında bebeği olan bi ablam takıyordu kendine 🤭 tesettürlüydü haşemada hiç belli değildi
seyma0661 ppmerlina tampon gibi aslında onun kadar içeri girmiyor bile asla rahatsız etmiyor ve sızdırmıyor
ppmerlina 2prensesannesiiii vallahi uzun ve kilosu da boyuna göre ideal, ben de şok olmuştum ama o tarz bebek bezleri normal cırt cırtlı değil de bildiğimiz külot gibi gerçekten de 🤣 direkt kalçanın şeklini alıyor
Mervecimmm ppmerlina ay yok neden cahil deyim sıklıkla kullanılan bir şey değil. Ben de 36 yaşındayım ve hayatımda bir kez kullandım tampon. Hatta ilk denemede elimde baya evirip çevirdim nasıl kullanacam bunu diye 😂 Sürekli içimde hissedecem falan sanıyordum ama öyle olmadı gayet rahat bir şey aslında. Bence evde dene öyle git. Ama boyutları var alırken ona dikkat et. Âdetin yoğunluğuna göre almalısın
Mervecimmm Ozgekiz ay onu nasıl kullanıyorsun ya. Çok sağlıklı diyorlar ama beni tedirgin ediyor merak da etmiyor değilim
Ozgekiz Mervecimmm mükemmel bir seyyy, alışmam.iki gün falan sürdü. Hiç hissetmiyorsun, lens gibi aynı hahah 😄 çok çok çok rahat, aşırı tavsiye ederim. Benden görüp kullanan herkes çok teşekkür ediyor 🥰
Serpoo ppmerlina her suya girip cıktıgnzda değiştirin. Normal zamanda kullanımında da 3 saatte bir değiştirlmesi öneriliyo
seyma0661 bkdusunenanne regl kabıyla çıkmıyor dışarı zaten orkidle girmiştim bir kere de ama harıl harıl adet olduğum gün değildi belki ondan da olabilir 😂
Serpoo ppmerlina gebelik süpheniz var ise ilk 3 ay havuz kesinlikle önerilmiyo . Ki muhtemel siz suan sıcak havuz kullanıcaksnz bu gebelikde hiç önerilmiyo bilginz olsun.
ppmerlina Serpoo kız bunu dedin bi anda korkuttun beni 🤣🤣 10 gün geçti kan negatif ama belki de geç döllenme falan var. O durumda sadece ayağımı mı sokayım yani 🥹
erikarpuz ppmerlina denize girmekten bir şey olmaz bisey koymadan girebilirsiniz ben girmiştim 1 hafta birsey olmadı ama havuz tehlikeli olabilir maalesef
KumpirsMom ppmerlina regli kabı kullanabilirsiniz daha güvenilir olur bence hem size gem suya girecek diğer kişilere
Serpoo ppmerlina gebelik şüpheniz varsa ben dikkat etmenz gereken şeyi söyledim gerisi size kalmış bişey 10 gün geçtiyse havuza gircegnz güne tkrr bi test verin netleşt zaten sizde içinz rahat bi şekilde hareket edersinz
Accountant ppmerlina bütün suyu emer o ya rezil olursun bence ve hiç hijyenik değil en iyisi adet geciktirici içmek o da olmaz dersen bari önünü kapatacak etekli gibi bir mayoyla ya siyah bir mayoyla gir ben girdim bu şekilde bir kez denize yanma hissettim biraz o yüzden adet geciktirici ilaç kullanıyorum tatile yakınsa adetim