Bahar1205 Annekuzusu06666 doğrudur ben çok memnun kaldim , hatta kontrollere gittiğim de ordaki gebelerlede çok denk gelip konuştum hepsi çok memnun, hepsi tavsiye üzerine gelmis , özellikle sezeryan olacaklar hep Nuseybe hanımı tercih ediyor dediler
Annekuzusu06666 Bahar1205 ben hiç gitmedim bilmiyorum kuzum ama Ferhan hanımda bi doğum yaptım çok şükür Allah’a iyide geçti yani
Defnenes Kızlar ben 38 haftalık hamileyim. 28.haftaya kadar sadece Özlem Şimşek Tanın’a gittim. İlk doğumum normal olduğu için bu da inşallah normal olur diye şehir hastanesinde doğumumu yapmaya karar verdim. Ferhan hanımdan başka doktora gitmedim henüz güler yüzlü fazlasıyla rahatlatan bir doktor ancak devlet olduğu için mi bilmiyorum pek bilgi verilmiyo odaya girip çıkmak en fazla iki üç dakika sürüyo o yüzden özele de devam ediyorum. İmkanınız varsa böylesi çok daha güzel ilerliyo
Annekuzusu06666 Defnenes bende ilk doğumu Ferhan hanımda yaptım çok iyi ama evet bilgi vermiyolar resim vermiyolar o yüzden bende hem kadriye hanım hemde devlet ilerliyorum şu anlık bakalım
Bahar1205 Annekuzusu06666 bi dene nuseybeyi, benim de ilk doğumu Ferhan 2.yi nuseybe yaptı. Benim ilk doğum çok güzel geçti ağrısız oldu ama 2. Doğum ondan da kolay geçti inan , cok güzel toparlandim
habibenurr Annekuzusu06666 ay bende 16 haftalık hamileyim en başından beri kadriye hanıma gidiyorum fazlasıyla memnunum keşke doğum da yaptırsa çok zor bir durum bu şehir hastanesinde de Seden hocaya gittim birkaç kez o da çok ilgiliydi ama zorunda kalmadıkça devlete gitmeyi düşünmüyorum. Bozok Üniversitesi hastanesini araştırdınız mı hiç orası doğumları falan nasılmış acaba Orda bir Şafak hoca varmış aşırı öneriyorlar, nasıl olacak her şey karışık 🙂↔️
Annekuzusu06666 Bahar1205 ay inşallah bi denerim bi ara şehir’deki her doktora gidiyorum sırayla resmen de🤣
Bahar1205 Annekuzusu06666 inşallah siz memnun kalırsınız sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız şu mübarek günde🤲🤲🌺
Annekuzusu06666 habibenurr şafak hoca gidecek kuzum bende kadriye hanıma gidiyorum çokta memnunum ama doğum heralde çorum’da mı yaptırıyo hiçte sormadım ama daha 9 haftalığım ben bende devlete sadece tahlil vermeye gidiyorum yoksa kadriye hanıma takipliyim nasıl olacak inanki bende bilmiyorum
habibenurr Annekuzusu06666 kayseri sanırım o da sıkıntı gerçekten insanın kendi evi kendi yuvası burdan başka bir şehire doğum için gitmek sıkıntı tekte gitmiyorsun ailen eşin dostun nasıl gidilecek gelinecek sıkıntı normal diye gideriz sezeryan olursa dönüş çok sıkıntı bende Şafak hocaya bir danışacağım
Annekuzusu06666 habibenurr şafak hoca gidiyor kuzum ben geçen hafta gittim de öyle dediler benimki zaten sezeryan ama
habibenurr Annekuzusu06666 memnun musun şafak hocadan kaçıncı haftaya kadar kabul ediyor randevu nasıl buldun