Katya1 Kızlar sabah kan verdim sabırsızlıkla sonucu bekliyordum az önce cıktııı beta 128,4 hamilym🥹 Aşırı duygusalımmm Kasımda düşük yapmıstım zor günler geçirdim çook şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı olur 🙏🥹
mucizemom8 Katya1 hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip etsin Allah 😍 hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla darısı başıma inşallah banada dua edin🥰
Katya1 Kubusnn walla kuzum reglme 6 gün kala evde erken gebelik testi yaptım silik oldu sonra tekrar yaptım oda silik cıktı. Haftasonu araya girdi p.tesii sağlık ocağıda günüm geçmediği icin almadı kanı. Dayanamadım artık bu sabah hastaneye gidip verdiim☺️
Ays_12 Katya1 ay canım biz senle aynı zamanlar düşük yapmıştık . Bende şuan hamileyim 5. Haftam 💖 inşallah güzel sonuçlar alırız
Katya1 Ays_12 evet hatırlıyorum 🥹 hayırlı olsun seninde canım sağlıklı ilerlesin inşallah ikimizin de 🙏🌸
Aslia Katya1 kız bende kasımda biyokimyasal düşük yaşamıştım ve şuan bende hamileyim 🥹 Rabbim tamamına erdirsin inşallah ikimiz ve cümlesini