Ozlmulpk Kızlar BERA ismi kız bebeğe mi erkek bebeğe mi daha çok yakışır ben kızıma koymayı düşünüyorum ama burda bile kaç kişi erkek ismi dediler
Minnakpopus Ozlmulpk evet unisex isim ama bencede kıza yakışıyor ya. Benim arkadaşım oğluna koydu bera ismini ama bence aşırı eğreti duruyo çocukta isim 😵💫
1tosbikannesi Ozlmulpk bence kız ismi olarak daha çok yakışıyor bu isim erkek ismi olarak ne bileyim bir tuhaf duruyor
aybikannesi Ozlmulpk harika olmuşlar bence hiç düşünmeyin Ecmel gibi bi isim mesela ben kız ismi sanıyordum erkek ismiymiş ama kızlarda da çok var. Bera çokta güzel 🥰
feynnur Ozlmulpk çok güzel olmuşlar başkalarının sözlerini dikkate almayın kendi hayatınızı yaşayın bi kere geliyoruz dünyaya kalbinizden geçtiği gibi yapın herşeyinizi
Minnakpopus Ozlmulpk çok hoş görünüyorlar bence 🥰 ben kıza daha çok yakıştırıyorum bu ismi adıyla yaşasın
Ozlmulpk aybikannesi çok teşekkür ederim 😍ilklerde görümcem de Berat falan diyip dalga geçmiştim onları hiç takmadım da burda da bir kaç kişi erkek ismi diyince içim bi kötü oldu