Merhabalar ben 13haftalığım iki li taramam da yaş riskim 1.786 çıkmış doktor ihtimaller üzerine konuştu ama içim sıkıldı benim gibi böyle bi sorun yaşayan var mı

Yaşınız kaç acaba? Birde doktorunuz ileri tetkik yapmayı önerdi mi?

0671t merhaba ben de 13 haftaligim bir de kan uyusmazligimiz var sadece bu iki riskten dolayi bile ikili ve uclu test sonuclarinin yuksek gelecegini soyledi doktorum o yuzden yaptirmiycam bu testleri direk ayrintili ultrasona giricem zamani gelince

0671t 27yaşındayım hayır hiç bişey söylenmedi sadece amniyosentez yaptırmak ister misin dedi bende hayır dedim

Yaşım 39 benim yaş riskim 108/1 digerleri normal ense ve burunda normal bu sadece bir istatistik değer kadın doğum doktoru sorun yok dedi testte kafanıza takmayın bunu bence

Yaşım 32 benimde yaşımdan dokayı riskli cıkmıştı..Perinatoloji bölümüne gitmeniz gerekıyo ordaki inceleme en az 45 dakika sürüyor.Bütün organlarına herşeyine iç dış hepsini inceliyolar ,olası bi durumda zaten doktor söylüyo stres yapmayın riskli cıktı diye down sendromu olacak diye bsey yok Sağlıcakla gelir dünyaya inşallah 💕

Diğer degerleriniz nasıl çıktı kan değerleri ve ense burun

0671t 27yaş yüksek çıkması için bir sebeb değil bence risk 35 yaş üstü diye biliyorum benimde 2.gebeliğim yaş 30 şükür risk çıkmadı ultrasonda burun kemiği ve ense kalınlığı bakmıştır içinizi ferah tutun🌸

Ebrcmal o değerlerin isimleri ne bilmiyorum bana rapor şeklinde verildi ne olarak çıkıyo

0671t kombine risk
                İkili test risk bu kan oluyor
                Birde yaş riski

Glhayat_54 bende perinatoloji bölümüne gidiyorum bugün çıktı sonucum ama tenezzül edip ultrason bile yapmadı🥺

Ben kendim gittiğim devlet hastanesinin labaratuar sonuçları bölümüne girdim netten ordan ekran resmi aldim

0671t bakması gerekıyodu..
                    Mesela bana detaylı ultarason radyoloji bölümünde 5 dakika içinde herseye bakıldı.
                    Perinatoloji bölümü 45 dakika baktı her hastaya 🤔

0671t yaş riski fazla mı gelmiş oluyor 786 da 1 aslında iyi bi oran değil mi sınır kaç ki? Bende 28 yaşındayım daha sonucum cıkmadı ama şimdi bende de mi yaş riski cıkıcak nası bakılıyor bunlara anlamıyorm