123tubi kızlar dün pik oldu değerdirdim bugünde pik çatlama olmamış henüz bugün sanki daha koyu bilmedim napsam ben şimdi bugün değerdirmeye gerek varmı yoksa çatmayı bekleyim of bir yandan feci grip olduk ilaç içmiyorum perişanım
Kelebekkkk34 123tubi bugün pik olmuş gözüküyor canım daha koyu yarında çatlar bence inşallah Deneyebilirsen dene
2Princess1Mom 123tubi Dün pike yakınmış bugün olmuş. Değerlendir canım. Çatlamayı da muhakkak değerlendir
123tubi Kelebekkkk34 dün değerdim ama üst üst sperm canlı kalıyormu o kafamı karıştırdı bazılar ara verin falan diyor
bebeklerim__ Kelebekkkk34 çatlama durumu mu daha iyi yumurtlama dönemi mi hangisi degerlendirilirse daha kolay hamilelik olur
Kelebekkkk34 bebeklerim__ çatlama günü daha önemli galiba ama pik gördüğün günle birlikte 3 gün deneyin diyolar normalde
123tubi 2Princess1Mom Tamam canm inşallah çatmayı görürüm polikistik over var çatlama zor oluyor sanrım havuç yicem bol bol
Kelebekkkk34 bebeklerim__ ben de bugün bu testlere başladım kalıcam inşallah 😀 daha önce yaptım pcos olduğu için yumurtlama olmadı maalesef bu ay görürüm inşallah
123tubi Kelebekkkk34 bende bu ay ilk defa deniyorum testi insallah şans getirir bebişimin haberi alırım
Kelebekkkk34 123tubi aynen canım bugün ye yumurtlamayı gördüysen çatlamayıda görürsün inşallah yarın 😍