ElifYrdgl Haftamdayım ve bebeğim 3200 doktor karbonhidrati kes dedi ama yapamadım. Normal doğumda 3500 üzeri biraz riskli diyorlar sizler en fazla kaç kilo bebişi normal doğum yaptınız
Mrvsmt2502 ElifYrdgl 4200 gözüken 3700 doğan kızımı normal doğum yaptım doktor çatın müsait yapabilirsin dedi güven verdi. 37 de de 3400 gözüküyordu
Ftm35 Mrvsmt2502 ilk doğumun muydu gebelik şekerin var mıydı canım birde kaçıncı haftada doğum yaptın
Orakci07 Mrvsmt2502 pazartesi günü benımde yatısım var suni sancı ile baslıycak bebegım salı günü 3980 gram idi bu yorumunuzla okadar rahatladım ki anlatamam
Alpbusee ElifYrdgl 3800 doğurdum ama 2 ay neler çektim perineal yırtıklarım oluştu operasyonlar geçirmek zorunda kaldım bence dikkat edin
ElifYrdgl Esma006 kefir içtim çok içine muz orman meyvesi blender dan geçirdim. Her sabah yumurta yedim peynirle muz portakal çok yedim. Havuçta yedim
Mrvsmt2502 Esma006 genelde ayırmadan her gün meyve ve kuruyemiş yedim bizde her gün meyve kuruyemiş yenir. Her hafta max 2 3 haftada balık yedim ekmek tüketmedim ama çoğunlukla protein ağırlıklı beslendim bakliyat çok sevmiyordum yedim ama sebze yemeklerini daha çok yedim . Yeşillik çok yedim
Mrscakir ElifYrdgl 37.haftamda bebeğim 3700 gözüküyordu doktorum daha rahat bi doğum için biraz dikkatli olmam gerektiğini söyledi sadece hiç bir şekilde gözümü korkutmadı. 40+1de 4030 gram normal doğurdum. Neden hamileleri strese sokup gözünü korkuturlar ki. Bence gayet normalsiniz stres yapıp canınızı sıkmaya gerek yok.
ElifYrdgl Mrscakir dimiii kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama ilk doğum olunca ister istemez korkuyorum 🥲
Mrscakir ElifYrdgl benimde ilk doğumumdu korkulacak hiç bir şey yok emin olun tabiki acısı, ağrısı olacak ama kucağınıza aldığınız an hepsi geçecek 🥰 Rabbim en güzel şekilde, bi avazda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah