Nilayy95 0227asli ben kombine yaptım. Epidüral +spinal baş ağrım oldu iki gün. Ama kahve içtim geçti . Memnundum
ozlemikka 0227asli ben yaptım ama eve gelince aşırı baş ağrısı olmuştu sek kahve içince iyi geliyordu. Onun dışında doğum sürecimi çok rahatlatmıştı
0227asli ozlemikka 2tane normal doğum yaptım çok ağrı çektim epidural da belden yapılan igneymis sancıyı hissetdirmiyormus oylemi
0227asli snylyy epidural belden yapılan bir igneymis normal doğumda kullanılıyormuş prense doğum diyorlar
Nilayy95 snylyy belimden bir serum hortumu gibi bir şeyi omzuma yapıştırdılar . Doğumdan çıktıktan sonra ağrım oldukça ordan ağrı kesici sıkıyorlardı rahatlıyordum
ozlemikka 0227asli 0227asli 5-6 cm açıldıktan sonra taktılar sancı tabiki oluyor ama adet sancısı gibiydi doğumu dikişi hiç hissetmedim müthiş bir kolaylıktı benim için. Çok güzel hatırlıyorum hala
ayseayseaysee Ben de epidural istiyorum aslında ama bel fıtığım var engel midir ya da gerçekten doğum sancısını minimuma indiriyor mudur merak ediyorum
snylyy Nilayy95 normalde de doğumdan sonra ağrı kesici vermiyorlar mı zaten belden omza nasıl yapılıyor ki belde iğne takılı mı kalıyor
Nilayy95 snylyy hayır serum hortumu gibi ordan katater takılıyor. Sıvı halde sıktıkları an al kısmınız uyuşuyor