Ozlemmm3535 Hizliveofkeli benimde yaklaşık 3 saat sonra böyle oldu bi heveslenmedim değil ama yinede çok umutlanmak istemiyorum bat 2 Mart 🥲
Hizliveofkeli GezenTavuk_2 ya başka bir postta 5-6 betada bile net kırmızı çıkarıyor diye atmışlar. Pek ümidim kalmadı açıkçası.
Hizliveofkeli Mervesp yok canım belirtim. Göğüs hassasiyeti ve kaşık ağırısı var o da her ay oluyor. 🤷♀️
Hizliveofkeli Bi test daha yaptım yine çizgi var. Hamile değilsem burda awox müthiş test diyenlerden paramı istiyorum 😂
Deletedmom_984 Hizliveofkeli fotoğrafa gore bu test negatif ben cizgi goremedim üzülerek söylüyorum ama siz görmek istediğiniz için görüyor olabilir misiniz 😥
Hizliveofkeli Deletedmom_984 yok kesin bir çizgi var eminim ama bu testte zaten çıkıyormuş. Ben ışığı ayarlayamadım fotolarda belli olmuyor.
Lemans Hizliveofkeli eylemcim ne zaman kan vereceksin 🙈 Bende böyle silik çizgi ile öğrendim gebeliğimi
Hizliveofkeli Lemans sabah tekrar test yapıcam canım koyulaşırsa kan veririm. Bu testte hep ince bi çizgi çıkıyormuş 😞
Hizliveofkeli Lemans canım hep bi çizgi çıkıyor ama koyulaşmıyor 😞 muhtemelen kandaki ufak telef betayı bile algılıyor bu test ondan böyle. Düşük değerli betalarda bile baya koyu çünkü.
Sarkac Hizliveofkeli bak bu sefer daha belirgin benimde bat 6 bence erken başladın test yapmaya ondan silik çıkıyor olmasa bence çıkartmaz be de bu testi almıştım önceden yoktu çıkarmadı peki belirtin var mi🌸