ibcmom Burnosunn_annesi 12 saatlik yapmıştım bi gece mola vererek yine de cok yorucuydu. hele bide panik biriyseniz fenaa
Burnosunn_annesi ibcmom aşırı yorucu gerçekten ve hamileliğin verdiği korku oluyo cok şükür geldim bitti yolculuk🥰🤲🏻
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom demi ya ah ancak yol yorgunluğu şükür geldim sen napıyon nasılsın bebeğim😍
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom çok yaa valla aşırı yorucuydu kendime gelemedim bi türlü oruc tutuyomusun canım
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi doğrudur canım ben de kızıma hamileyken 17 saat yolculuk yaptım berbattı 2 gün kendime gelememiştim yok canım tutmuyorum ya sen
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom sorma bebeğim yok ya bende tutmuyorum riske atmak istemiyorum rabbim nasip etsin tekrar tutarız inşallah🥰🤲🏻
Deleted33000 Burnosunn_annesi iyi bari rahat rahat gittiysen sevindim valla o kadar saat yol çekilmez iyi dayanmissin
Burnosunn_annesi Deleted33000 ah canım valla mecbur ama cocuklu hamile olunca ayrı zor🥴 teşekkür ederim 🥰
Eceunverkanra Burnosunn_annesi Merhaba, ilk hamileligimde uzun yolculuk yapmistim ama sizinki kadar uzun değildi maksimum 9-10 saatlikti, doktorum cok sık mola verin bol bol yuru o sekilde devam edebilirsiniz diye izin vermisti tahminen 25.haftala civarindayken
Burnosunn_annesi Eceunverkanra evet benim doktorum da 4-5 saatte bir mola ver yürüyüş yap dedi bende öyle yaptım şükür iyi geçti yorucuydu ama korktuğum gibi olmadı cok Şükür🥲 hamişken bazı şeyler cok zor oluyo ya🤤
Burnosunn_annesi Mavili1480 iyiyim bitanem sen nasılsın şükür iyi arada hareketin hissediyorum tabii daha bu haftalar yeni yeni başlar sonra düzene girer aeninki nasıl🥰
GirlandBoy_Mom Mavili1480 iyiyim aşkım valla benim bebe az önce bi tekme attı aklım şaştı 😂🥹sen nasılsın nasıl gidiyor
Ferik Burnosunn_annesi ben kızımda 12 saat gidecektim 24 haftalık ama doktorum çok fazla ödem olur şişersin dedi bir gece dinlendik bir yerde ertesi gün devam ettik aralarda mola verisk sürekli yürüdüm molalarda arka koltuğa yastık falan koyup ayaklarımı uzatarak gitmiştim
Burnosunn_annesi Ferik sizin haftanız biraz daha büyükmüş valla zoe yolculuk ya benim cok yorucu geçti şükür geldim ama🥰
Mavili1480 Burnosunn_annesi Bende iyiyim kuzum benim ki çok sakin bir bebek galiba gün içinde pek hissetmiyorum akşam ve gece çok hafif hissediyorum 🥰
Burnosunn_annesi Mavili1480 öyle ya benimde aynı zaten daha yeni yeni büyüyorlar ya ondan biraz gecsin annesi bizi uyutmazlar🤓🤓