Rabiul ayseayseaysee geçen sene bayramda 34. Haftamda istanbuldan Yalova ya 2-3 saatte gittik riskli gebelik geçirmiştim sorun olmadı
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Vardiyası önceden belli olmuyor mu canım eşimde vardiyalı çalışıyordu ilk oğlumda onların belli oluyordu 😂
GirlandBoy_Mom Mavili1480 belli canım şimdi bu hafta gündüzde haftaya gecede ya haftaya veye öbür haftaya giderim
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Bende şöyle bir hesapladım canım 16 mayısta 30 haftam doluyor eksikler çok nasıl yetişecek acaba 😂 oğlum zamanında her şey uygunmuş şimdi ateş pahası valla yandık 🤣
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Öyle kuzum valla ya pijama alayım indirime girince diyorum ama kilomu hesap edemiyorum 😂
Suheyle1 Burnosunn_annesi ortalama 2 saatte bir mola verip molalarda yürüyüş yaparsanız sorun olacağını düşünmüyorum
GirlandBoy_Mom Mavili1480 orta diyelim😂bi anda çöktüm çünkü hiç halim yoktu ilk zamanlar şimdi 71 oldum yemediğim günlerin öcünü alıyorum 😂
GirlandBoy_Mom Mavili1480 senin sezeryan zaten canım doğumdan sonra veriliyor normal doğum benim kilolu olunca sınır getiren doktorlar oluyor
GirlandBoy_Mom Mavili1480 şu yorumumu beğenen arkadaşlara diyecek çok şeyim varda neyse az önce yorum yaptım 2 kişiye sadece beyeni soğudum burdan artık 😒