Sevdanurr4 Falan Ereğli de oturuyorum şuanlik İstanbul’dayım annemde burda kontrol oluyorum gidince yeni bir doktora başlicam bende
Meryyy58 Zeynnnn yok canm ya vermedi herkes öle diyo yüzde 60 la belirlenmez diye ay şaştım kaldım pazartesi 16 arrik cikar çünkü ankara şehire gidecegim
LadyX Anneyimmmben canım aynı durumu ben de yaşıyorum şu an net bir şey de yok ortada 🙄🤦🏻♀️ 16.haftadayım detaylı ultrasona daha var. Farklı bir doktora gitmeli miyim? Cinsiyet için
Anneyimmmben LadyX gidebilirsin 16-18. Haftalarda daha net söylüyorlar cinsiyeti erken haftalara göre tabi. Benim 16 da da erkek dediler 21 de kiZ dediler ama yinede bi git doktora bence 😅
LadyX Meryyy58 yok ben de özele gidiyorum 12.-13.haftada kesin erkek dendi bugün 16.haftada kız olabilir dendi. Kafam karıştı
Meryyy58 LadyX 16.hafta net gösterir diyolar bodrum şuna çok denk geldim ozelde 12 13 haftalarda net biliyorlar
LadyX Meryyy58 evet aslında ben de özel hastane takipliyim doktorum da 12-13.haftada erkek dedi ama bu hafta da kız olabilir dedi
lavinya7 mucizemom8 teşekkür ederim bugün özele gittik kendisini gösterdi sıpacık ama cumartesi cinsiyet partisi yapacağımız için benim henüz haberim yok 😅