2Princess1Mom Htccndn Günlük rutinim zaten. Okulun hemen dibinde ablam. Kızı koyar oraya gelirim. Kahve içer yatar yuvarlanırız, ne yemek yapacağız onu konuşuruz sohbet ederiz. Sonra 5 de kızı alır eve giderim😂
Htccndn 2Princess1Mom Maşallah canım en güzelini yapıyorsun vallaha Allah muhabbetinizi arttırsın keşke benimde bir ablam bir kız kardeşim olaydı bende biraz dinlenirdim 😂
Leylasiva21 Htccndn benim kız görünümlü erkek galiba asla durmuyor 😅 ikinci kızım olacak umarım o biraz uslu olur
Htccndn Leylasiva21 Canım benim ya 😂 inşallah öyle olur ama küçüklen yaramaz olanlar büyünce akıllı olur derler
Elacihangir Htccndn ay evet ya benden bu kadar 🤣 ama daha 7 . Haftayız vah hallerine diyorum 😅ne zaman geçiyor bu halsizlik yorgunluk uyku modu
Htccndn Elacihangir Oyy maşallah sen daha çok yenisin ama şöyle söyleyim benimki 3 üncü aydan sonra geçmişti sanki hiç hamile değil gibiydim 😂 son aylarımda biraz mide bulantım oldu o kadar
Htccndn Kumsal28 yok canım ben doğum yaptım 4 bucuk aylım bir oğlum var 1 aydır hayat mücadelesi veriyorum atak haftalarında 😂
2Princess1Mom Htccndn Sağol canım. Valla bacı çok başka. Onun oğlu da aynı anaokulunda. Yaşıt çocuklarımız. Şimdi benim kızımda abla olacak. 2. Kızımı bekliyorum. 🥰
Elacihangir Htccndn evet baya yeni hemde 🥲😇 zorlanıyorum bu 3 . Aslında ama yinede bunda bir değişiğim hiç birşey yapmak istemiyorum anlamsızca
Htccndn Leylasiva21 İnşallah canım bak benim erkek kardeşim küçükken çok yaramazdı hiperaktifti büyüdü şimdi 20 yaşında çok akıllı gerçekten ☺️
Htccndn Elacihangir Demekki her hamilelik farklı oluyor canım inşallah sende biran önce atlatırsın bu zamanlarını eminimki senin içinde zor oluyordur ben ilk 3 ay ölü gibiydim kendime bile bakacak halim olmuyordu vallaha
tatlibebegim_ Htccndn bebeğim hasta öksürüyor 2 gündür nasıl geçicek bilmiyorum doğduğundan beri ilk defa hasta oldu 10 aylık geceden beri uykusuz ayaktayız bakalım🫠
Htccndn tatlibebegim_ Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin sadece öksürüyormu ateşide varmı canım
Elacihangir Htccndn evet yol uzun ben yorgun hepsi farklı demkki hayırlısı ile doğsaydım iyiydi 🙂, şükür halimize
tatlibebegim_ Htccndn ateşi yok fazla 36.7 çıkıyo calpol falan veriyorum olmadı dsha fazla ilerlemeden hastaneye götürücem
Htccndn tatlibebegim_ İyi çok şükür aynen canım daha fazla ilerlemeden götür gerçekten tam bir hastalık havası bizimki oğlanda bronşit olmuştu çok şükür atlattık ama bu havalar insanı hasta ediyor