atlasinannesi231118 Normalde daha uygun fiyatlı muadillerinden almayı düşünüyordum ancak kırılma vs yaşayanlar olmuş o nedenle bunda karar verdim. Peki kullananlar gerçekten fiyatını hakediyor mu? Yenidoğandan itibaren kullandınız mı?
Naazli atlasinannesi231118 o parayı verip almam. İlk bebeğimde muadil bi markanınkini almıştım hatırlamıyorum adını çok memnun kalmıştım. Şimdi bu bebeğime dün e bebek indiriminden pierre cardininkini aldım gayet sağlam bence. Aradaki fiyat farkı resmen uçurum.
Serose atlasinannesi231118 ben dolaptan 2. El aldım. Çevremden duyduğum başka markaların belli kilodan sonra kırıldığıydı.bunda ise 2. Çocuğuna da kullanan var sağlam kalıyormuş. Dolapa bakabilirsiniz 3500 e aldım ben tertemizini
atlasinannesi231118 Naazli kesinlikle uçurum ama yorumlarda arkasındaki klips kırıldı bebeğin başı yere değdi vs gibi yorumlar görünce kararsız kaldım
Faysispicey Naazli pierre cardinden hala memnun musunuz? İkizlerim olacak ben de iki tane alacağım için ya pierre cardin ya ikinci el babybjörn başlıcam
atlasinannesi231118 Serose yaa evet işte kırılma olayı çok korkuttu. Çok teşekkür ederim hemen bakacağım çok uyguna almışsınıx ❤️
atlasinannesi231118 Talentedmom ben elektriklilerden çok korkuyorum ya ne bileyim bebek üstünde prize takılı falan 🙈
tosbaaa ben mamma markasına bakmıştım ama yenidoğan için çok dik kaldığı yazıyordu yorumlarında. babybjörn yenidoğandan itibaren kullanılıyor diye biliyorum. o yüzden riske atmayacağım sanırım.
atlasinannesi231118 tosbaaa aynen ben de ondan arada kalmıştım ama babybjörn kullananlar 1,5 yaşına kadar bile kullanabiliyormuş. O zaman zaten farkı çok çok çıkarır