Ayshaaa Burnosunn_annesi Benim bi oğlum var 2. Gebeliğim suan hep bide kızım olsun isterdim 2 gün önce devlet hastanesinde baktırdım doktor erkek dedi tabi sağlıklı olması en önemlisi ama kesin mıdır acaba degisirmi ilerki haftalarda
Burnosunn_annesi Ayshaaa gönlündeki cinsiyet hayırlı şekilde olsun canım belli olmuyor burda cok değişen oldu🥰
Ayshaaa 0227asli Asko 2 gün önce Banada devlet hastanesinde doktor erkek dedi 14 haftalığım ama 1 oğlum 1 de kızım olsun isterim tabiki yanlış görmüş olabilirmi ki acaba degisirmi
0227asli Ayshaaa kordonu bazen erkek olarak gorebiliyorlar ben kizabenzertim erkek olsa biraz dik görünürdü eğik görünüyor kordondur belki kız olabilir değişiyo hafta ilerledikçe netleşir
Mommysangels Ayshaaa  Bana da tahmin yapabilirmisiniz 🥰
Elbu Araskomom erkek benceee benimde 12 haftalık usgde pipisi var gibi ama dktor net bişey demedi çok merak ediyorum banada bakın kızlar pipimii
Sadiw danla2711 cokk tuhaf burda 10 kisiden 1 tanesi erkek dedi birde siz))usmda doktor 12-13 haftaliginda erkeye benzetdi..1 haftaya 18 olacak haber edecem dogru tahminleri😁tewekkur ederim(gonlumdeki kiz bu arda) hissiyaim erkek))