Ssaree Damlasel bende kullanıyorum geçen gün halıya vişne suyu döküldü pırıl pırıl yaptı 10 dk da iyiki almışım dedim 😄
Nisasena-2727 Damlasel Ben trendyoldan aldm gayet memnunum anı lekeler için çok iyi oluyo koltuk takımlarını onunla yikiyorm rengi 3.4 ton açıldı çok güzel temizliyor
M4n0 Pratik, rahat ve etkisi güzel bir ürün. 1 senedir kullanıyorum memnunum. İlk çıkan küçük aparatlıdan almıştım şuan halı için büyük aparatlı modeli çıkmış o daha iyidir bence.
birkizanneesi M4n0 hangi model acaba? Birde buharlı halı koltuk yıkama makinasına var onu almak istiyorum ama cam aparatı yok 😢
Damlasel M4n0 nasıl kullanıyosunuz önce köpükleyio sonra su mu yoksa su haznesine deterjan koyuluyor mu
M4n0 birkizanneesi Büyük aparatlı kcc 4325W a101 e yarın gelecek olan. Buhar makinesi hakkında bir fikrim yok 🤗
Anneeadayi birkizanneesi mükemmel cam siliyor en çok ondan rahatım bende koltuk da güzel ama cam işi en guzeli
M4n0 birkizanneesi duvar yok maalesef su püskürtüp cihaz içerisine kirli suyu çekme mantığıyla çalışıyor ama camları iyi temizliyor
birkizanneesi Anneeadayi yaa öyle mi hangi model sizin ki? Ya ben annemlerde yaşıyorum bebek doğacak annem buharlı halı yıkama makinasına çok istiyor buharlı sında cam aparatı yok buharsızlarda var. Kafam karıştı alacam alamıyorum emin olamadım.
birkizanneesi Anneeadayi modeline bakıp bilgi verebilir misin cnm. Hangisi acaba bir sürü model var 😢