Enisecik Bu ne arkadaş rüya desen gırla kabus sıçrama uykuya dalamama en ufak sese uyanma 🤦🏻♀️ kalkınca uyuyamama gündüz uyuyamama bunlar geçici değil mi yoksa psikolog yada psikiyatriye gidicem 🤔
Momellaa Enisecik çocuk 2 yaşına geldikten sonra … bunların hepsi yalandı gebeliğin 32.haftasından itibaren şuan oğlum 2 yaşında tam uyuyacam derken 33 haftalık gebeyim bir 2 sene daha bekleyeceğim mecbur o yüzden çok kendine dert etme yebi hayatına hoş geldin 😂
Selim_Alparslan Enisecik canım merhaba bende öyleyim maalesef. İlk gebelikte de öyleydi simdide oyle . Uyuyorum ama bu sefer de kabuslardan korkuyorum. Nasil düzelir bilmiyorum.
Enisecik Imasleeper ciddi misiniz bu yazdıklarımı yaşadınız mı peki ? 34+5 im gari noluyor anlamadım kafaya taktım bide
Neferut Enisecik benim postum da var bakarsanız görürsünüz. Kidse de hep yazdım. Hamileliğim boyunca kabus gördüm Lohusalıkta arşa çıktı ama kırkım çıktığı kabuslar da bitti
Enisecik Neferut kaygılarda tetikliyor bence düşünmek felan 34+5 im ama elimde değil düşünmeden edemiyorum ben düşünmüyorum beynim ve vesvessler
Enisecik Momellaa ya uykusuzluk degil de beni şey korkutuyor kabuslar rüyalar uykuya dalamama bunlar düzeliyor mu
Enisecik Selim_Alparslan gün içinde çok kaygı yapıyor düşünüyor ve bunu takmış olabilirmiyiz ilk gebeliğinizde ne zaman geçti biliyor musunuz
Erd_mel Enisecik 35. Haftadayım gece 12 de yatağa girsem bile 4 den önce dalamıyrum rn ufak sese uyanıyorum. Bugün 5 buçukta uyudum 8 buçukta uyandım😴
Selim_Alparslan Enisecik evet cok vesvese geliyor surekli dua okuyorum kuran dinliyorum ama kötü düşünceler geliyor aklıma. Nerdeyse hiç geçmedi canım maalesef.
Mervecimmm Enisecik 2 buçuk yaşında falan geceleri deliksiz uyumaya başladı benimki.Şuan 3 buçuk yaşında ama hala geceleri uyanabiliyor bazen. Genelde hemen tekrar dalıyor ama benim uykumu bölüyor bi kere 🤷🏻♀️ Kabus falan görmüyorsun ama tabi bu dediğim süreçte sadece sağlıklı uyuyamıyorsun
Mervecimmm Enisecik aynen ama her çocuk bir olmuyor. Bazıları daha erken kesintisiz uyumaya başlıyor bazıları daha geç.