Aysezey 28 haftalık hamileyim. 9 kilo aldım . Ebe dikkat et yemene çok almşsın dedi canım sıkıldı 😁 evet çok yiyorum ama bu haftadan sonra dahada mı çok kilo alınıyodu acaba . Sizler ne kadar aldınız 🤭
Asenam_16 Aysezey bende 37+5 haftayım. 21 kilo aldım 😐inşallah veririm geri. Bende meraktayım acaba ilkteki gibi verebilir miyim diye . İlkinde 15 kilo aldım. Bunda 21 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Balbebek012 Aysezey kilolar veriliyor merak etme iki doğum yapım şimdi 3.ye hamileyim 50 ile hamile kaldım 53 oldum şimdi 30+5 teyim . Canın ne istiyırsa ye keyfine bak tabi abartma annesi💖💖💖
ftmdyn22 Aysezey ilk gebeliğimde 18 kilo almıştım 54 le hamile kaldım 72 yle doğuma girdim şimdi 64 kiloyum veremedim kilomu şimdi ikinciye hamileyim 7+5 oldum hala aynıyım çok kilo alacağım diye çok korkuyorum bende 😅
Annemidedinsen Aysezey sln haftalarda iştah artarsa tabiki daha çok alınır ama dikkat edin 12 kiloya kadar normal istikrarlı olursanız onu da kolayca verirsiniz
keyfimin-kahyasi-misin Aysezey Bende aldım şuan kaç oldum bilmiyorum ilkinde hemen vermiştim bunda çok catladim ve çok kilo aldım nolur bilmiyorum
Tazeanne74 Aysezey son haftalarda bebiş kilo alıyor sağlık ocağındaki ebe 10 kilodan fazla alma demişti.Ben 19 haftaliga kadar miyde bulantısı kusma yaşadığım için sıkıntılıydı yani.Sen takma kafana önemli olan sen ve bebissin.Dogumdan sonra verirsin🥰💕
Tugba2794 Aysezey bence bünyeyle alakalı bir durum 33+5 im toplam 5.5 kg aldım son 2 haftadır yattıgım için o da yanı . Alsanız da verırsınız