2Princess1Mom Aylaa123 Ay ne güzel sürpriz olmuş bu günü hiç unutamazsınız. Şuan arkadaşınızın şaşkınlığını ve mutluluğunu düşünemiyorum. 😍 Sağlıkla kucağına alsın inşallah kızını 🥰
Aylaa123 2Princess1Mom valla ikimizde şok oldul birde giderken doktor kötü şeyler söylicek diye çok üzülmüştü rabbim yüzünü güldürdü 😍
mucizemom8 Aylaa123 asjhdj kız klayve azizliği olmuş 27 yazdığımı siz yazınca fark ettim🤣 sağlıkla kucağına alsın inşallah 🙏
Selinselinselin Aylaa123 allahtan doktor doğuma almamış kucagına verirdi maşallah ben 3 ay olmayım gebelik olsun olmasın heryere giderdim bir ben mi rahat değilim sorunlumuyum 😂yası kaç acaba cok merak ettim
Aylaa123 Selinselinselin benimle aynı yaşta 30 yasında ama zaten normalde adet olması 2 3 ayı buluyormus sürekli böyle niye gitsinki 😂4 ay olunca normalde en fazla 3 ayda bir oluyorım diye gittik işte 😂
Tutaste_ Balbebek012 ben bi saat ağladım yetmiyo gibi bide eşime haberi verirken bı yarımsaat abartısız usg ye baktık ağladık 🥹🥹🥹😀😀
Granit Aylaa123 ben de böyle şeylere inanıyorum benim de adetim çok düzensizdi şansa test yapmasam bende böyle öğrenebilirsinm ne yerleşme kanamam ne ekstra bir durumum olmuştu o yüzden arkadaşınıza da hayırlı olsun
Selinselinselin Aylaa123 aaa ben sok acaba sorunu mu var bilmiyorum çok garip geldi ne diyim maşallah