mucizemom8 GizemHamza34 çok teşekkür ederim canım amin inşallah ♥️🤲 Allah razı olsun çok sağol canım ♥️
newmomm_ mucizemom8 ramotolojiyede git canım orda düştüklerin olduğunu söylersen gerekli testler yapılır, kadın dogumdada afas testleri yaptır.
newmomm_ mucizemom8 çok kapsamlı baya test içeriği var sanırım protein c ve s lupus ve pıhtılaşmayla alakalı testler herşey bakılıyor afasta ramotojoyede randevu al ordada yapılması gereken testler var ben baya koşturmuştum bu testler için
Srp53 mucizemom8 Ben hem tıbbi genetiğe hem Hematolojiye gitmiştim. Tıbbi genetikte 6 gen inceleniyor hematolojide 12 idi sanırım onun dışında lupus protein s gibi bağışıklıkla ilgili değerlere bakışmıştı.
Srp53 mucizemom8 iki düşüğüm vardı hematolojide sıkıntı çıkmadı tıbbi genetikte pai homozigot çıktı gebe kalınca iğne ve aspirin kullandım iki hafta önce doğum yaptım çok şükür 🤲
mucizemom8 Srp53 maşallah sağlıkla büyüt bebeğini inşallah darısı başıma 🥹 genetik test sonucumu atsam bakarmisin canım benim de hemozigot çıktı ama içim de şüphe kalmasın diyorum banada doktor iğne aspirin kullanacaksın dedi
newmomm_ mucizemom8 benim 4 düşük 1 ölü dogumumum var ben 2 den sonra yaptırdım diye hatırlıyorum, afasta ve trombofilide pıhtılaşma çıktı canım
mucizemom8 newmomm_ çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı bebeklerin olur var mı bilmiyorum ama zor gerçekten benim de trombofoli testin de var ama bilmiyorum üç defa olunca herşey bakılsın istiyorum
Srp53 mucizemom8 mthfr olanlardan biri folik asit yetersizliği idi hangisi tam hatırlayamadım. Bir de pai heterozigot sanırım benim o homozigottu sadece diğerlerinde sorun yoktu. Siz yine de kullanın muhakkak. Zararı olmaz aksine faydası olur.
newmomm_ mucizemom8 teşekkürler canım, benimde mthfr homozigottu ama bu Türkiye’de çoğu kişide öyleymiş ama yinede kan sulandırıcı kullanıyorum şuan tüp bebek yaptırdık çok düşük olunca biz
newmomm_ mucizemom8 tüp bebekte zaten daha tutmadan başlanıyor diye hatırlıyorum canım iğneye, amin inşallah ama sana tavsiyem sürekli düşük böyle devam ederse bişey çıkmazsa tüp bebek yaptır derim ben boşuna yıpranmışım bu zamana kadar
mucizemom8 newmomm_ banada doktorum öyle dedi gebeliği fark ettiğimiz an iğneye başlayacağız diye ama nasip bakalım