Melissaa99 Kızlar dün muayne oldum rahim kalınlaşması var 20 mm gebe olabilirsin dedi test verdim 0.10 beklenen adetim 6mart bir artış olur mu kese yoktu dedi henüz bu durumu yaşayıp hamile olan var mı öğnkğ daha 10 gün falan var adetime çıkar mıydı olsaydı
Yasminnnnn Melissaa99 Adetime 11 gün vardi beta baktırdım aynı şekilde negatif çıktı adet günümde ise tes yptim beta yükselmişti yani daha erken varsa bile bazen bu şekilde erken olduğu için cikmayabiliyor inşallah vardır Rabbim gönlüne göre versin
ash62an Melissaa99 10 gün fazla aslında adetinize yakın bir tarihte tekrar verin🙏🏻🥹 gönlünüze göre olsun
Meryemm46 Melissaa99 cnm benimde kanım 0,19 çıktı yani yok benimde adete 10 günüm var bugün iki tane test aldım silik çıktı bende anlamadım bu işi sabirla bekliyorum baklm
Melissaa99 Yasminnnnn İnşallah inşallah çünkü gecen aylarda reglim 3 4 gün gecikmişti ızmn bile 0.2 bera çıktı şimdi gecikmeden ysptım 0.10 anlamadım ya
Seval00seval Canım erken davranmışsın bat’a daha çok var adet günü kan ver çıkar inşallah belki geç döllenme olabilir o zaman geç yükseliyor
Melissaa99 Seval00seval Ya ben zaten sadece genel mutane olsun diye gittim 6 aylık evliyim çok şükür bişi demedi ama kalın dedi belki bu ay olabilirsin kam ber dedi oda bu çıktı beklemedeyim şuan bende
Melissaa99 Meryemm46 Ya bana rahim kalınlığın var diye gebe olabilirsin dedi ben de otomatikman kan verdim şimdi niye kalın o zaman muayenede öyle çıktı dün benim
Meryemm46 Melissaa99 belki daha yani geç döllenme oluyo sabret inşallah vardır bende sana diyom ama gün sayıyor vallhi baklm inşallah vardır hayrlı haberler aliriz
Eda42_ Melissaa99 Canım rahîm kalınlığı gebelige hazırlıkta olur döllenmiş yumurta tutsun diye döllenme olmamışsa âdet ile birlikte atmak için her zaman rahîm kalınlaşması olur rahîm kendini gebeliği hazırladığı için âdet zamani olmayınca atılır bazen o yüzden adet olunduğunda pıhtı şeklinde olur çok kalınlaşma olur ama bebek olmayınca atıldığında
Yasminnnnn Melissaa99 Ben regl günümün bir gün öncesinde erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı tam regl olmam tarihtede kan verdim çıktı bir kaç gün gecmesini beklersen daha iyi olur net sonuç alırsın