Asenadika Esra1260 canım normal benim 3051 di dört hafta iken sanırım artış düzeninde sorun yoksa eğer normal
Esra1260 Bernaderen benim önceki gebeliğimdede 4 haftalık ta 400 çıkmıştı bu sefer böyle olunca şaşırdım
Asenadika Esra1260 ben ilk ölçtürdüğümde 290 çıktı herkeste farklı oluyor belki de çoğul gebelik falan da demedi doktor canım önemli olan iki günde bir iki kat artması bence gerisi önemli değil :)
Esrayusuf Esra1260 yanı burada öylr çok post okudum hep çoğul gebelik çıktı 😂 Hadi inş bir haftaya kesenden anlaşılır hadi haberlerini bekliyoruz :)
Bernaderen Deletedmom56 bilmiyorum canım ama öyle bisey dememisti doktor zaten onuda kaybettim maalesef😔
Bernaderen Deletedmom56 bende 13 haftalıkken gittim doktora 10 haftada kalmıs kalbide atmıyodu kontrole diye gittik öğrendim cok zor gercekten 😣
yaseminan Esra1260 çoğul gebelik 48 saatteki artışla belli oluyor 4 katı değer yükselirse ikizdir ama bence değil benim 3 haftalık belli olmuştu değerim 500 dü 48 saatte de 3,5 katı yükseliyordu değerlerim tekil gebelikdi