uykusuz1parol Sabah doğum var ben uyuyamadım ikinci gebeliğim ilk sezaryenim olacak.Sezaryeni güzel geçenler burda mısınız
3prensAnnesi_ uykusuz1parol Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun bebeğinize, dua edin rahatlayın, birşey hissetmeyeceksiniz anestezi sonrası hissedeceğiniz acı ağrı da dayanılmaz değil. Ben 3.sezaryeni olacam nasipse
Helinsevim uykusuz1parol canım uyu dinlenmene bak, dilerim Allah’tan güzel sağlıklı bir doğum gerçekleştirirsiniz, yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız, amin💕🌷
uykusuz1parol 3prensAnnesi_ ilkinde normal doğum yapmıştım preeklampsi geçirdim.Kalpte delik olduğunu öğrendim kimi doktor yaparsın normali dedi kimisi ıkınmayı önermiyoruz bu durumda dedi ve tabi ilkinden sonra biraz sıkıntılıydı sezaryen olmak istedim
uykusuz1parol 3prensAnnesi_ Ayy inşallah büyük çocuğun yanında uyuyakalmışım uyandım yatamıyorum şimdi de ilkinde birşey bilmeden saf bir heyecanla gitmek daha iyiymiş doğuma ya ikinci çok duygusal 🥺
3prensAnnesi_ uykusuz1parol kesinlikle ilkler böyle olmuyor, bende yaşıyorum o duyguyu diğer iki evladıma bakıp gözlerim doluyor çok zaman, sağlıkla kardeşleri ile onlara kavuşmak dileğim, o gün geldiğinde nasıl olacam bakalım
3prensAnnesi_ uykusuz1parol 24 mart dedi dr. Herşey yolunda giderse, şuan 34+4 . Yatış yapıldı mı gittiniz mi hastaneye Allah yardımcınız olsun
asena9 uykusuz1parol oyy sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah çok çok güzel bir süreç olur senin ve bebeğin için Allah yardımcın olsun güzel hikayelerini okuruz inşallah 🤍🤍
betulsahin uykusuz1parol aa geçen yazışmıştık sizinle🥰 görünce yazmak istedim sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏🏼🌸
uykusuz1parol betulsahin Teşekkür ederim inşallah sizinki de sağlıkla sonun kadar ilerler sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize 🥰
uykusuz1parol 3prensAnnesi_ birazdan gidiyoruz hastaneye inşallah hepimiz travmasız sağ Salim kavuşalım evlatlarımıza