moonlight41 Arkadaşlar başarı orani nedir daha önce bu hastanede yapıp doğuran varmı aramızda orda yaptırmayı düşünüyorum yakın diye bazende madem para veriyorsn ozelde yaptır dıyorum kendime ama istanbuldaki hastane uzak gidip gelmem sıkıntı trensfer olsam da sallanmamam sarsılmamam gerek ilk günden evime dönemem orda da kimsem yok napıcam yaa🤦♀️
Gul-mina Benim 3 arkadasım ve gelinimiz Emek bey e tüp bebek yaptırdı ve hepsinin bebeği oldu. Dünyanın en tatlı, en naif, en bilgili doktorlarından biri olabilir. İnanılmaz saygılı bir beyfendi. Kocaeli için büyük bir şans. Hiç düşünmeyin derim
Gul-mina Ayseee34 perşembe günleri sanıyorum 12 den sonra ücretli randevu alıyorsunuz 1000-1200tl arası birşey. Testlerinizi yapıyor daha sonrasında sıkıntı varsa devlet desteğiyle cok küçük miktarlara yaptırıyorsunuz diye biliyorum
Ayseee34 Gul-mina ben daha önce hiç gitmedim ilk kez gidicem elimdeki hormon testlerim en son 5-6 ay öncesine ait ilk muayenede neler ister hsg filmi ve eşimin Spermiogram testi var elimde
Ayseee34 Gul-mina merhaba tüp bebek yaptıran yakınlarınız olmuştu emek beyde ben 2 aşılama yaptım tutmadı tüp bebekte yumurta toplama ve transfere emek bey mi giriyor acaba
Ceyda54 Merhabalar arkadaşlar 23 yaşındayım polikistik over hastasıyım daha önce 2 defa tüp bebek denemem oldu olumsuz özel hastane de şuan 4 tane dondurulmuş embriyom var özel bir hastanede bana bir tanıdığım dedi ki devlette de bir dene önce gidip bir devlet araştırma hastanesinden rapor çıkartabilirsen rapor çıkart sonra umuttepe emek hocaya git diğer hastaneden ona taşı embriyolarını onda yaptır raporla özelde ödediğin ücreti ödemezsin iğneleri falan karşılıyor en fazla vereceğin 30 bin olur dedi bana bu konuda fikir verir misiniz nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum kafam karıştı