asivemavii_07 Hanımlar merhaba Temu dan alışveriş yapan var mı güvenilir Bi yer mi Arkadaşımın mayıs sonunda düğünü var ve bir elbise beğendim ondan ama almaya cesaret edemedim Bilginiz varsa liyfen yardımcı olur musunuz🥰💘
ipekveatlas asivemavii_07 ben temudan cok kez alışveriş yaptım ama yurtdışındayım o yüzden türkiyeye nasıl oluyo tam bilmiyorum. instagramda görüyorum fenomenler baya öneriyolar biraz geç geliyomuş sanırım
Starkmama21 asivemavii_07 yurt dışındayım hemen hemen haftada bir yapıyorum 🤣🤣feci bir bağımlılık Temu ve sheın ‘dan yapıyroum uygun ve güzel ❤️
Kubra6694 asivemavii_07 Biz 4 kere alışveriş yaptık ürünler çok kaliteli geldi ama yorumları mutlaka inceleyin. En son manyetik bloklardan aldım şu an kargoda. Hava yolu ile gelenler 10 günü kara yoluyla gelenler 1 ayı bulabiliyor. Elbise hava yolu ile gelir
Ecemom_ asivemavii_07 temudan çok kez alışveriş yaptım ama kıyafet tekstil türü eşya almadım. Nasıl olur bilemem. Baya da geç geliyor bence riske atmayın
Lucyprettywoman Starkmama21 bizde iğrenç bir vergi sistemi geldi ben bi kez bile yapamadım içimde kaldı çok alamadığım birsürü ürün vardı 😕 yurtdışından tr kargo ne kadar siz almış olsanız ücretini ödesem bana kargo yapabilir misiniz var mı öyle bir imkan?
Kubra6694 Lucyprettywoman bunu Almanya’da yaşayan bir akrabaniz flan varsa onlardan rica etmeniz daha mantıklı olur çünkü yurt dışından gelen ürünlerin kargo ücretleri çok maliyetli. Bizde yeni ogrendik onlardan vergi alinmiyormus
Starkmama21 Lucyprettywoman @Kubra6694 evet öyle bir kağıt parçası yolladım Türkiye’ye +hızlı gitmesi için 70 Euro ödedim Yani aynı fiyata denk gelir yada daha pahalıya
cylnmy asivemavii_07 ben çok sık alışveriş yapıyorum temudan ve memnun kalıyorum. Ama yorumlara bakarak alıyorumm herzaman. Bir de bedeni mutlaka büyük alın