Munse Selam anneler bu benim ilk gebeliğim. Şu an 38 haftalığım, bir sürü video makale okudum sancı tam olarak neye benziyor hala anlamış değilim. Kime sorsam doğum başlayınca anlarsın diyorlar 😖 tecrübeli hamişlerden yardım bekliyorum ❤️
defnevedoruk Munse Kime sorsam doğum başlayınca anlarsın diyorlar 😖 doğru söylemişler hayatım😂 anlamamak mümkün değil smdldödşdö
Snmtlga37 Munse merka etme canım o keskin ağrıları anlarsın. Yada hiç anlamazsın ilk bebeğimde karın ağrısı çektim 1 saat sonra sancıya döndü karın ağrısıyla bailadı anlayacağın. 2 oğlumda hiç anlamadım sancım yoktu açılmalarım vs ilkini normal devlette yaptım 2. Kendi isteğim ile özelde sezeryanla rabbim kurtarsın tek nefeste sağlıkla huzurla herkesi ☺ tamamiyle kişiye bağlı ama inan ki anlıyorsun normal doğumda bir süre sonra o ağrılar anlatıyor doğumun başladığını
Naazli Munse benim suyum gelmişti akabinde de sancılarım başlamıştı. Dolayısıyla anlamamak pek mümkün olmamıştı 😂
Munse Snmtlga37 İnşallah kolay geçer🙏🏼 bazı günler karnım çok sertleşiyor, kasıklarıma ağrı giriyor yürüyemeyecek gibi oluyorum dinlenince yumuşuyor sanırım bunun geçmeyen hali
Snmtlga37 Munse evet canım geçmeyen hali dinlendiğinde geçmiyorsa dakika tut sancı sıklığını falan kontrol et