Gulserennnnnn Hamilelikte daha 11 haftayım kuyruk batması yaşıyorum başına gelip de ne iyi geldi acil yardım istiyorum duramıyorum ya da bebeğe zararı oluyor mu
asenat-63 Gulserennnnnn bacım tek çaren eğilip ayak parmak uçlarına dokunmak ha öyle hemen dokunmaya çalışma yavaş yavaş eğildik e ayağin ağrıyacak zaten ağrıdığı zaman dur ve öyle bekle ne kadar bekleyebilirsen 1 hafta içinde düzelir
Esma006 Gulserennnnnn doktorun bir çözüm bulabilir sivilce vs çıkmıştır orayı temizleyebilir doktorun
Aysenurr53 Gulserennnnnn aşkım az önce de başka birine yazdım kesinlikte youtube’a haftanı yaz ve hamile pilatesi videosu yaz birkaç gün yap. Ece vahapoğlunun hamilelikte kuyruk sokumu ve siyatik isimli videosu bana çok iyi geldi Allahın izniyle. 1 2 güne geçti ben artık yürüyemeyecek seviyeye gelmiştim
Selim_Alparslan Gulserennnnnn canım aynısı bende de var ya sanki 35 haftalik gibiyim. Seninle haftamız ayni canım kuyruk sokumu agrisi benimde var özellikle sol kalcam da cok ağrıyor sizin geçti mi benim ilk haftadan beri var. 16 haftaligiz hala devam ediyor kemik batıyor sanki
asenat-63 Gulserennnnnn valla ben 4.ayımdan 6. aya kadar çekmiştim en son kv söyledi bu yöntemi uyguladım geçti