2bebisannesi Kızlar bugün 36 haftalık olduk hurma yemeye baslamalı mıyım yada biraz beklemek mi lazım sizler sordunuz mu doktorlarınız ne diyorlar acaba ❣️
rahatdur_evladim 2bebisannesi ben 37 ve ya 38 haftalarımda başladım bir hafta daha bekle bence Bol bol yürüyüş yap hatta benim gibi bir çılgınlık yapıp hafif tempoyla koşabilirsin (aman sakın yapma sen) o an bı deli cesareti gelmişti bana 😁
HazelSeren 2bebisannesi benım sezeryan ama ben yemege başladım 2 günde 1 yiyorum 1 2 tane faydası var
Sundus_0 2bebisannesi ben şuan 36+5 günlüğüm 36 haftaya girince gitmiştim doktora sormuştum yiyebilir miyim diye aşırıya kaçmadan günde 2-3 tane yiyebilirsin dedi
Baby_B 2bebisannesi doktoruma sormustum asiriya kacirma seker yapar dedi (Sekerim yok ama fazlasi sekerini yukseltir dedi) Yemenin zarari yok yiyebilirsin dedi Suan 2 şer tane yiyorum cumartesi 37.haftada cati muayenem var Muhtemelen 37 den sonra 4 e cikaririm günde 7 bu hafta icin fazla bence
Zeynep2525 2bebisannesi ay dikkat edin, eklemler gevşiyor vücut ağırlaşıyor dizinize zarar vermeyin. Spor geçmişiniz yoksa yapmayın.
rahatdur_evladim 2bebisannesi koştuktan sonra baya ağrım olmuştu aman dediğimi yapın yaptığımı yapmayın 😄