betulyildizz blg29 valla şaşırıyorum böyle insanlara tiroid yüksek olursa bebeği kaybedebilirsiniz bile bu ihtimale rağmen kullanmak istemiyorsanız sizin tercihiniz
blg29 Kullanmak istememe nedenimi açıkladım aslında farklı bir doktora randevu aldım cuma günü ona gidene kadar sizlere sormak istedim
anneolmakneguzel_ blg29 ayşegül coruhlu youtube dinleyin, selenyum kullanırsanız ilaçsız duşuyor cogu zaman, ama uzun süre kullanmamak lazım max 1 ay, venatura selenyum temiz. Degerleriniz nasıl tsh, t3, t4?
Alya61 blg29 canım eltim şuan 9 haftalık hamile 3.50 çıktı ilacını yükseltti doktor daha önce 7 düşüğü oldu hepsi tiroidden basite alınacak bişey değil bence. Doktorların lafına güvenmiyorsak hiç gitmeyelim o zaman
blg29 Doktora inanmasam gitmem zaten de sanırım yakınımın söylediği şeyden etkilendim panik yaptım aslında
Tutaste_ blg29 ne kullanıcan?muska yazıp allaha havalemi etsin . Okadar önemliki troid hem hamılelıkte hem bebeğin için zeka geriliği olmadın dıye. Bende varfı ilk dogurdugumda doktorun sordugu kullandıgın ilaç varmıydı troid diyincr hemen bebeğimden kan aldılar geçmişmi diye.
Nafiye00 blg29 canım benim tiroid hamilelik de yükseliyor ilk bebeğimde gelişmedi için öldü tiroid yüzünden bebeğim gelişimini durdurmuş tabi ben tiroidim yüksek olduğunu bilmiyordum ilaç kullanmadım Dr o zaman söylemedi ilaç vermedi için ilk hamililiğimde sonra kızıma hamileyken Dr yazdı ilacı içmezsem gelişmez ölür dedi içtim oğlumda da yükseldi Dr yazdı içtim şimdi tekrar hamileyim Dr yazcak yine içcem içmezsen bebeğinin gelişimini durdurur tiroid
minkmom_25 blg29 yazdığı ilacın gebelik kategorisi A zaten ilaç değil takviye gibi. Bakarsanız gebelikte kullandığınız folik asitlerinde gebelik kategorisi A . Tedirgin olmanıza gerek yok. Çoğu kişi kullanıyor ben de dahil.
byz12nur blg29 16. haftama girdim 10 haftadır tiroid hapı kullanıyorum ve her ay kan vermeye gidiyorum dahiliyeye 50 mg hap ile başladım ilk ay düşmüştü değerim ikinci ay tekrar yükselmiş doktorum hapın dozunu yükseltti şuan 75 mg kullanıyorum Hamilelikte tiroid önemli
Pzahide blg29 troid değerleri bebek gelişimi için çok önemli özellikle bebeğin zihinsel gelişimi için. Hem de hamilelikteki değerlerle normal zamandaki değerler farklılık gösteriyor. Gebelikte normal değer aralığı farklı yani. Ben de 30 haftalığım gebeliğimi öğrendiğimden bu yana kullanıyorum, ihmal etmeyin