MMatildaa Merhaba kızlar 22+3’teyim bebeğim hareketli çok şükür ama hareketlerini çok aşağılarda hissediyorum benim gibi olan var mi acaba göbek deliğinin çok altlarinda hissediyorum hep bu bir sorun mu yoksa normal mi
Ayshababy MMatildaa benim ilk makat gelişi oldu için kazıklarımda hissediyordum yan dönünce sağda solda hissediyorum ama yinede göbek delimin iki parmak aşasında 25 haftalıkım nezaman yukarda hissedicem bilmiyorum
Hasret18ayaz MMatildaa oğlum çok yukardaydi diye hatırlıyorum ama benimde bu bebeğim com assagida hep kasiktan vuruyor kız ondan mı acaba diyorum ama doktor bir sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum 21+3 uz bizde
1Anneadayiiii MMatildaa bende o haftalarda hep aşşağıda hissediyordum canım şimdi 27+4 haftalık oldum artık biraz daha yukarda hissediyorum ama illa kasıklarımda da hissediyorum ara sıra vajinamda bile hissediyorum bazen
Gamzeli_anne_ MMatildaa bende şuan 22 haftadayım kızım olucak bugün doktora söylediğimde daha bebeğin yukarı çıkacağı haftaya gelmediğini normal olduğunu söyledi
MMatildaa Ayshababy benimki baş aşağı yerleşimli rahim şeklimden dolayi peki siz hiç doktorunuza sordunuz mu bu durumu?
Ayshababy MMatildaa yok hiç sormadım ama sorun yok canım bebek heryerde haraket ediyor bazı zaman ayağa sanki vajinamda çıkacak gibi
MMatildaa Hasret18ayaz bende bi an korktum açıkçası kontrole pazartesi gideceğim o zaman doktoruma bu durumu soracağım umarım normaldir
MMatildaa 1Anneadayiiii benim bebeğim baş asagi duruyor acaba kanala doğru mu baskı yapıyor diye korktum
1Anneadayiiii MMatildaa olabilir canım benimki hep yan duruyo kafası sol tarafımda ayakları sağ tarafımda yan yatıyo
minussset Bu haftalarda adet ağrısı yada afedersiniz ishal yada gaz gibi ağrınız galan oluyo mu ? 4 gündür adet olcakmışım gibi sancı çekiyorum bir geliyor saatlerce gitmiyor sonra gidiyo sonra geliyo . Acil doktora gittim birşey yok diyip gönderdi 🥹🥹
MMatildaa minussset merhaba canım acaba kabızlık mı çekiyorsun çünkü büyük abdeste bagirsaklar hareketli olduğun halde çıkamadiğmda bende o histen oluyor ama seninki gibi saatlerce değil bi duphalac iç eğer ondanda belki rahatlatır veya sade soda içmeye caliş bide benim doktorum kramplar icin en başından beridir magnezyum verdi bana
minussset MMatildaa kabızlık yok çok şükür sadece regl sancısı çekiyorum bugğn 5 gün oldu 😢 bazıları rahim büyümesini hissediyor olabilirsin dedi . Acile başvurdum oda birşey yok dedi
MMatildaa minussset kendi takipli doktorunuza bi danışın isterseni acillere pek güven olmuyor malesef
minussset MMatildaa kendi doktoruma randevu bulamadım bende başka randevu buldum bana yinede bakar umarım 🥹
Esesta minussset korkma bende de adet olmuşum da o sancıyı çekiyor gibi oldu muhtemelen kaslar gevşiyor kuzum gecicek bir 10 gün böyle sürmüştü