_Nazendeem Kızlar bat 28-1 Mart bi saat önce yaptım test negatif sizce döner mi böyle olup sonradan pozitif görenininiz var mi umut olun bana morelim bozuldu yoruldum artık 😔
DuruDefne_mommy _Nazendeem pozitif gorsekte sevinemiyoruz ki kan vermeden.Ben bugün 3 farklı testle yaptım adetime 2 gün kadar var hepsinde silik bir şekilde çıktı yarın kan vermeyi düşünüyorum.Sizde moralinizi bozmayın belki geç döllenme yaşıyor olabilirsiniz 🥰
Ozlemmm3535 _Nazendeem benimde bat 1 mart ama bekleyeceğim çatlamanın üstünden tam 14. Gün geçmiş olacak 🐣
Fnur6435 Benim de bat 28. Ben de bugün negatif gördüm ama hala her şey bitmiş değil:D bekleyelim biraz daha. Adet gecikmeden negatif gorup adet 2 gün gecikince pozitif görenler var
_Nazendeem Fnur6435 ayyy bilmıyorum kuzu çok morelim bozuldu olsa cıkardı diyorum rabbimden umut kesılmez inşallah güzel haber alırız bizde 🥺
_Nazendeem DuruDefne_mommy inşallah güzel sonuçlar alırsın canım silik gördüysen kanda da güzel şekılde görürsün inşallah değer bakalım sonuç negatif çıkınca çok morelım bozuldu 😣
Ozlemmm3535 _Nazendeem evet erken yaptıysan olsaydı cıkardı canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda 🙏🏼
_Nazendeem Ozlemmm3535 aynen öyle canım hayırlısı kasık ağrım çok var akıntım başladı adet olurum galıba