Suheyle1 iknrkc ciger yememizin yasak oldugunu ben simdi ögrendim 😂😂 neden yasakmış ya sebebi nedir bilginiz var mı
Eliffbaby Suheyle1 ciğerde çok miktarda A vitamini bulunur o da bebeğe ters etki yapabiliyormuş ama gebeliğin son aylarında A vitamini fayda sağlıyormuş yiyebiliyormuşuz ben de canım çekmişti araştırdım ama yine de riske girmedim
Gumusbulut58 Hamile olduğumu öğrendiğim ay o kadar çok alkol almıştım ki hayatımda o kadar alkol almamıştım belki de Allah da kızım da beni affetsin😟
Bal1bal iknrkc kola böyle içim yanıyor gibi geliyor bazen çok canım istiyor Ciğer her türlüsünü çok severim Cips abur cubur aşırı seviyorum
Zambak-12 sednc0 çiğ köfte çok yiyorum bende hemde doritoslu bol nar eksılı limonlu ama ona da çok zararlı diyorlar :(
ikiz_annesi1 YavruKurtveAnnesi hurma hangisi meyve olan mi ramazanlik da yedigimizden mi🙄 çünkü meyvesini ben yedim ara ara suan 18 haftaligim
iknrkc ikiz_annesi1 muhtemelen meyve olan değildir. Çünkü ramazanlık hurma doğumu kolaylaştırıyor.(Düşükte yapabilir )Meyve olanı bende çok yedim
YavruKurtveAnnesi ikiz_annesi1 ramazanda yediğimiz🥲 normalde doğuma yardımcı diye erken zamanlarda önerilmiyor
ikiz_annesi1 Gul1935 Tahin zararlı miymiş 🙄 aşırı canım istiyodu bugün aldım sabaha gömmeyi planliyodum😅
iknrkc ikiz_annesi1 ay pekmezli tahin yiyin diyorlardı ama 😂 bende çok yedim hatta daha bu sabah yedim
ikiz_annesi1 iknrkc evet Tahin pekmez seklinde yicektim😅 Ama yemediğim şey kalmadı zaten azıcık ucundan kıyısından
minicikanne iknrkc Ciğer yemek yasak mı? Bilmiyordum. Tercih ettiğim bi yiyecekte değil. 😄 Ben bu hamileliğimde 2 kere sucuk yedim üzülerek. 🙁 Hamburger yedim bide.
ezoocum iknrkc vallahi sucuk da yedim pizza da yedim abırcubur da yedim kola da içtim çiğ köfte yedim noodle bile yedim canım çok çekti çok şükür bir sorunumuz yok şu ana kadar 😂
Nisasena-2727 iknrkc Ben sucuk cipsi kola hepsini yiyorm ama tadımlık öyle hergun falan değil canim çekince biraz yiyorm o kadar hata salam cekiyo ama onu yemicem
ikiz_annesi1 Minyonannecik haftanın 2 günü yiyorum diyebilirim ilk defa duydum zararlı olduğunu ve nedense aşırı aşırı şekilde sürekli hamur işi yiyesim geliyo 🤷🏻♀️😅
Minyonannecik Perihan3 mide rahatsızlığınız mı var asit fazlalığı falan çünkü bu kadar yasak olamaz 🥹
Perihan3 Minyonannecik safra kesemde tas ve camur var midem ne yesem sisiyor yaniyor zaten bu yasaklilari yiyince surekli acillik oluyordum simdi daha iyiyim bi mide yanmasi var yasakli urunleri yemiyorum