2019taha Tansıyon var bende ilaçta içiyorum ama bazen dayanamıyorum hamburger kola şalgama tuzlu yasak ama bazen de yiyorum yaaa benim gb Olan var mı
Ebrunn_trn 2019taha tansiyon şakaya gelmez ki dediklerin tansiyon bu tavan yapar yazık günah ya biraz nefesine sahip cik bende gebelik tansiyon vardı bir kere bile yemedim tadsiz tuzsuz yedim doğuma kadar şeker bir sekilde düzene girerse tansiyon düzeni giderse sonu doğumla sonuçlanır
Akgulmir 2019taha yapmayın öyle çok zararlı kordon da dırenc oluşmaya başlar eğer devam edersenız oda bebegı beslemez çok zor olur size
Arzu45 2019taha benimde tansiyon vardi ne gelse yiyordum😁.ama gerçi neyin yüksek tansiyon yaptığını biliyordum kendimde yumurta,ceviz,bal bu üçlü tansiyonunu uçuruyor.diye dilime surmuyordum.ama yumurta canim çok cekmisdi🥲.
Ars2223 2019taha gebelikte bende de olmuştu protein kaçağı da sınırda çıkıyordu sonlara doğru artmaya başlamıştı bebeğim son 3 hafta falan kilo almadı gibi bşrley 50 gram falan alıyordu 38+4 doğumum oldu olmasaydı doktorum daha fazla bekletemem 39+3 de suni vereceğim demişti ama gerek kalmadı
2019taha Ebrunn_trn 2. Gebeliğim dikkat ediyorum Tansıyon ilacı da içiyorum hamileyken canımın çektiği birşeyi yememekte kötü abartmıyorum
2019taha Akgulmir biliyorum da kan sualmdırıcı Tansıyon ilacı içiyorum hergun yemıyorum ki çanım aşırı çektiği için çok az yani
Arzu45 2019taha yaa .Bana da annem ıspanak yeme dediğdi bir kere o da kaldırıyormus .Amma ben yedim tansiyon aşağıya indi😂😂😂
2019taha Ars2223 benim ilk gebelikte de oldu erkek doğum yaptım şimdi dikkat ediyorum ama aşırı canım bişi çekinc abartmadan yiyorum ilkinde çok tuzlu yemiştim
Arzu45 2019taha bende tersdi o biliyormusun ben çocukluğumdan aşırı tuzlu yediğim için tansiyon alışkanlık yapmis😂😂😂