Zuhreayca Arkadaşlar yaptığımın 10. Dksı bat 28 şubat akşam idrarı ile yaptım sizce yanılma payı var mı yalancı pozitif yapıyor mu bu test bilgisi olan var mı bide ikinci çizgiyi görüyorsunuz değil mi ben mi şaşı oldum☹️
Zuhreayca Elis27 pazar günü erken gebelik testi yapmıştım asla çıkmamıştı ama yumurtlamanın 9. Günüydü bugün 11. Günü Yorumunuz için teşekkür ederim 🙏🏻
Elis27 Zuhreayca benim regl gününe kdr çıkmamıştı regl günü çıkmıştı hatta miratech erken gebelik testi de yapmıştım 2 kere onlardada çıkmamıştı laqobuick kaset testinde de taki regl günümde kaset testte çok silik bi şekilde çıkmıştı
Zuhreayca Elis27 bişe diyim mi vallahi bende yaptım bu testten 2 gün önce erken gebelik testi. Ama bunda çıktı bence bu markayı övmeliyiz bu kadar memnuniyet varsa🤩 Çok teşekkür ederim yorumunuz için🙏🏻
Zuhreayca Oguzela ay allah razı olsun artık hayal görüyorum zannediyordum şuan çok güzel yorumlar okuyorum 🥹🥹🥹
Zuhreayca Oguzela ayyy nasıl vereyim olduğum yer resmen mahrumiyet bölgesi ama verirsem de haber vercem mutlaka 😍
busra05_ Bende ilk prodoctor yaptım ınanamadım sonra bunu aldım tekrarladım gece nobetcı eczaneden pozıtıftı kan ver bence