Sevgiiss Kızlar bugün çatlamanın 7. Günü bu saatte test yaptım 8. Güne dönecek. Sabah böyle değildi testim ben gözle net görüyorum ince kıl gibi bir şey çıktı . Ne dersiniz bu sefer oldu mu acaba 🙏🙏🙏🫶
Lunapark Sevgiiss çok çok silik birsey var sanki, çok erken olduğu için belli bile değil gibi🥲 iki gün sonra ilk idrarınızla tekrar deneyin.umarım gönlünüzden geçen olur sağlıkla🌸🌺
Nurellaaaaaaa1212 Sevgiiss görüyorum lililililiiiii hamilesiiinnnn bak yeni yaptım prodoctor hç bişey yok ama sende vaaaarr ay aglıcam
Sevgiiss Cimcime30 inşallah inşallah sanki bu ay oldu gibi hissediyorum 1 Mart eşimin doğum günü süpriz olur 🫶
Sevgiiss tuba-berfin oğlumda 9. Gün silik çıkmıştı 10. Gün kanda 31 çıkmıştı. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım 10. Gün kanda 12 çıkmıştı . Çıkabiliyor tabi 17. Gün yapmak en iyisi
Nurellaaaaaaa1212 Sevgiiss var kız 3 yaşına az kaldı kızım var. 2 aydır ama ovülasyonla ilk ayım. Bu arada 3 gebeliğim var ikisi kayıp malesef. Üçü de kazara oldu
Sevgiiss Nurellaaaaaaa1212 maşallah Allah bağışlasın 🫶 bir tane varsa yine olur daha yeni deniyormuşsun 🥰