Selcanakgun Muhammedimm09 off offf biz anneler çok sabırsız her gün acaba öğlen mi gelir Akşam mı gece mi diye diye düşünmekten zihnimi esir almış durumdayim çok heyecanlıyım bir an önce kavuşayım diye 🥹37+3 ten selamlar
Seherkarakoc Perihan3 devlet takipliyim en fazla 41 i bekliyolar bende korkuyorum açıkcasi kakasını yapar diye
keyfimin-kahyasi-misin Cemreaden777 nasıl djddj Ağrıdan sizidan uyunur mu ha bbide bı bebe daha varsa Uyuyun tezi çürüdü dndj
Muhammedimm09 Gamzeli_03 bu benim ikinci gebeliğim bebeğim 3 aylık iken kaldım o yüzden biraz sıkıldım birde kemik ağrılarım çok var yoruldum birazda 😓
Elisam05 Mrvemr3449 bende 38+1artik bunaldım kızım bugün doğmuştu 2020de bakalım bu cimcime nezmn gelicek
Kumsalzeyus keyfimin-kahyasi-misin susuz kaldığınız için de olabilir ağrı doğal su içmeye çalışın ya da suyu canlandırıp içmeye çalışın bir de. Öyle deneyin
Kumsalzeyus 33 üm kaburga ağrısından her gün ağlıyorum ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum ne de oturabiliyorum 3. Gebelik bu hepsinden daha acılı geçti planlı sezeryan olacak ramazan hemen bitsin istiyorum o yüzden mahvoldum ne gecem belli ne gündüzüm
Muhammedimm09 Kumsalzeyus Dimi ya benimde 2. Gebelik daha rahat geçer dediler ama hiç öyle değilmiş aynı şekilde kaburga kemik ağrısı mahvetti beni Rabbim yardımcımız olsun🥺😔
myangelson Muhammedimm09 37+0 oldum riskli gebeyim tansiyon baş ağrısı zorluyor artık 🥺 sezaryen olacağım sancı vs olmazsa 39 a kadar tutarız dediler 🥲
KumpirsMom Muhammedimm09 her iki ailedende ilk torun biraz kafayı yediler çocul daha incecik deri damatlarını mı sayacaksınız diyorum görümcem omurgası oluşmuşsa yeter diyor manyak 😂
Muhammedimm09 Enisecik Evet 11 aylık ben biraz hızlı yaptım ikinciyi belki o yüzden çok sıkılmışımdır ilkte bu kadar değildim 😅