rahatdur_evladim Muhammedimm09 ayy bu üçüncü hamileliğim bu sefer çok çekiyorum ağrı sızı ondan hemen istiyorum 😁
Bebisiminannesii Muhammedimm09 37+5 yarin, zaman geçmiyor sikayetler artıyor. Pazartesi günü doğuruyorum insallah, son gunler hamileligi özler miyim bilmiyorum ama şuan kuş gibi hafiflemek, agrisiz yürümek uzanmak fln istiyorum:)
Muhammedimm09 Bebisiminannesii Bebisiminannesii Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah, hiç özleyeceğinizi düşünmüyorum yaa 😄
AysenTpbs Valla şaka gibisiniz hanımlar 40+0 olduk. Bebeğimin kilosu sorun olmazsa hiç sorun etmeden 41+0 a kadar beklerim ama 1 haftadır moralim bozuk ha geldi ha gelecek diye gelmezse ne yapacağım diye… artık stres sıkıntı yapıyorum istemsizce. 😞
Hedka Muhammedimm09 aynı durumdayız biz de 37+2 😄 7 martta sezaryen olcam bakalım daha erken gelmezse tabi 🥹 gerçekten son günler geçmek bilmiyor hem hemen geçsin hem geçmesin istiyorum karışık duygular…
Seherkarakoc Gulsahs 40+6 olduk hala gelmedi 41 de suni sancı ile baslaticak doğum🥺 yolun çok başında sayılırsınız biraz sabır 🙂
Perihan3 Seherkarakoc sorun olmazsa kendi sancinizi bekleyin ben 41+2 de kendi sancimla gittim doguma evde sancimi cektim rahat rahat dus aldim gezdim doguma gittigimde 8 cm aciklik vardi
Seherkarakoc Perihan3 devlet takipliyim en fazla 41 i bekliyolar bende korkuyorum açıkcasi kakasını yapar diye
Arzu45 Muhammedimm09 2 ci gebeligimden bildiriyorum ilk kızım kafamı o kadar karıştırıyor ki . 21 hafdalik olduğumu şimdi gordum😂😂😂😂😂. Evet ama son zamanlar zor.Allah kolaylık versin
KumpirsMom Muhammedimm09 aboo maşallah senin bitmiş bile Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🫶🏻 ben 19+4 üm görümcem, eşim, abilerim karnıma eğilip hadi doğ diye çocuğuma baskı yapmaya başladı bile 😂😂
Berivanabk34 Muhammedimm09 bende öyleyim 38+3 olduk yarın temizlik var evde perşembe randevum var artık gelsin diyorum kıyafetler olmuyor sürekli modum düşük oturamiyorum sadece uzana biliyorum iki iş yapınca belim kopacak gibi oluyor gece uykusu çok düzensiz
Elisam05 Mrvemr3449 bende 38+1artik bunaldım kızım bugün doğmuştu 2020de bakalım bu cimcime nezmn gelicek
aysenuroztunc 35+2 deyim şuan öyle çok zorlanmalarım yok ama hem bi an önce doğurmak istiyorum hemde fena korkuyorum doğumdan bazen acaba içimde mi kalsa böyle rahatız diyorum bazen de gel bi an önce çok merak ediyorum diyorum 🤣