S-Eda0 Herkese merhaba , 23 Haftalık hamileyim ilk hamileliğim üstelik 🥹🥰çok heyecanlıyız ama isim konusunda da bir o kadar kararsız kız isim önerilerinize açığız güzel annişler 🫶🏻🌺
yalibebekveannesi S-Eda0 merhaba benimde kızim olucak düşündüğüm isimleri sizinle paylaşmak istedim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Zümra, Yüsra, Zeynep, Amine, Minel, Afra ve Alya
OzgeSelcuk Bende 26. Haftalık gebeyim kızımın adını Melis Zümra koyacagım 🩷 ablasının adıda Elif Zehra 🥰
MerveBasknpek Kızımın adı Sare Nur daha cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa aklımda iki isim var Aişe Meva ve Elif Şifa
Marsilyasabunu MerveBasknpek aişe okulda aşırı zorbalanıyor ve ergenlik döneminde erkekler neler neler diyor kafayı yersin bence koyma o ismi belki bana kızıcaksın ama yakınen yaşadığım için uyarıyorum
melekdongel Alisa, Lavin, Laren, Parla, Eva, Aleda, Aden, Derin, Larin, Melina, Alin, Esin, Ilgın, Sumru, Liman, Mina, Nevra, Mihra, Neva, Karen, Dora, Kumsal, Yaprak, Zümra, Erva, Firdevs, Hüma, Yüsra, Lina