Eymenkuzusu Buseniz44 ilk bebisi 20. Haftalarda hissetmistim. Smdi ikinci gebeligim 17. Haftada hissetmeye basladim ozellikle de geceleri sirt ustu uzaninca daha bi hissedilir oluyor 🥰
pskdanisman1anne Haftada hissettiğimi sanıyordum seyirme tarzı ama 19+4te bambaşka olduğunu fark ettim. Sanki içinde bir şeyler hareket halinde ve içten bir şeyler değiyor yavaş yavaş 😅 karınca yürüyor gibi bir his bazen beni gıdıklıyor 😅 maden suyu içtiğim bir gün aman allahım yerinde durmadı. Şimdi bazen gece uyku aramda da hareketlerimi hissediyorum
Buseniz44 pskdanisman1anne ben ilk kızımı 18. Haftada hissetmiştim tam böyle kıpır kıpır hissedeceğim zamanlardada doğum yaptım zaten 29+5 şimdiki nasıl olur bakalım nasip kısmet ☺️
Buseniz44 Eymenkuzusu aynen hemen hemen o zamanlar oluyor sanırım dediğim gibi bende ilk gebelikde 18. Haftada hissettim
Buseniz44 deniz_95 sizinki erken olmuş herkesinki farklılık gösteriyor işte bakalım ben bunda kaçıncı haftada hissedeceğim ☺️
deniz_95 Buseniz44 ya ben tamamen karın yapısıyla alakası olduğunu düşünüyorum. Gerçekten kişiden kişiye çok fark ediyor