Dirikmom boncukbiranne sabah tam 10.00 da girin o dakika çıkıyor saniyeler içinde almanız lazım yoska bulunmuyor ben o şekilde almıştım
Dirikmom Necibece keşke ama artık hiçbir şey uygun değilki birde perinatoloji doktorları dışardan geldiği için ozellere bu yüzden uçuk fiyat yoksa normal makul olur
boncukbiranne Yonca59 ya benim şehir Hastanesi’ndeki krndi doktorum aslında daha önceki gebelikteki kaybimi vs herşeyi biliyor ona randevu almam gerek ama işte kaç haftadır cok zor dsmüyor
Yonca59 boncukbiranne evet bende mhrs uygulamasında yatıp kalkıyodum resmen yarım saatte bır bakıyodum
boncukbiranne Yonca59 ay çok zor ya bulmak gerçekten mhrsde yok açılmadı yadabkacirdim kaç saattir bakıyorum 182de 17 Mart icin gzküyor ama 15gn aştığı icin onu da vermiyorlar
Necibece Yonca59 ıste edırne bıraz uzak tekırdag şehir hastanesı daha yakın 14 haftalıgım bende yesıl alan acılsın bakıcam bakalım artık neresi olursa
Necibece Kızlar birşey sorucam ben corludayım corlu devlet hstanesınde detaylı ultrason ıcın her doktor perınatalojı ıcın yesıl aln acıyor mu
Necibece sumeyyedmr bılıyorumm detaylı yok devlet hastanesınde. Yesıl alan actırdım bugun normal kdın dogumdan. Sehır hastnesı icin bakıcam perınatolojı randevu
ezoocum Necibece randevu yok yaa arıyorum sürekli ama yok diyorlar moralim bozuldu çok özellerde 10 bin -7 bin diyorlar