Asyaninannesi_ Kızlar yenidogum yaptım biliyorsunuz kızım uyanmıyor sürekli uyuyor normalmi bu durum ya ne yapıyorsam uyanmıyor burnunu skyorum ayaklari vs vs yok olmuyor uykuda emdiriyorum yine uyanmıyor
mlkkk Asyaninannesi_ emiyorsa sorun yok ama uyurken genelde ememez yenidoğan topuklarını sıkarak uyandırmayı deneyin . Bebekler açlıktan şekerleri düştüğünden de uyurlar
Sucsn Asyaninannesi_ internette bir videoda sarılık olan bebekler uyanmaz diyordu uykuda da olsa emiyor diyorsunuz fakat bilemedim yenidoğan doktorunuza danışın bence
Berivanlina21 Asyaninannesi_ bebeğiniz kaç günlük yenidoğan şuan kendini anne karnında sandığı için uyanmiyor süt içtiği sürece sorun yok
Tutaste_ Asyaninannesi_ altını aç uyandırmak ıstedıgınde uynıyorlar ama uyandır mutlala sarılıgı olmasın🫰
Mommywolf Asyaninannesi_ kaç günlük tam olarak? Sarılık kontrolünden geçti mi? Geçmediyse bi götürün sarılık var mı diye bakılır. Bezini açın uyanması için onu deneyin bir de
Ocak2022 Asyaninannesi_ çok küçük canım sarılık olmuştur muhtemelen. Islak mendil değdir, ayaklarına pıt 👌🏻yaparız ya böyle hafif hafif vur mutlaka uyandır bol bol emzir. Bırak uyusun sende dinlen son uyumaların diyenleri ASLA dinleme 🤭
Tutaste_ Asyaninannesi_ sırtının taö omuruna bastır yukardan asagı bıraz sert bir şekilde oylede uyannduçırdılar hastanede
Smiles Asyaninannesi_ yenidoğanlae çok uyuyor evet ama acıkıp kalkması gerekiyor sarılık olabilir bir ihtimal olursa da korkma hiç evde sık sık emzirerek geçiyor 5.gun topuk kanı verdiniz mi sık sık uyandırın mutlaka emdirin