KumpirsMom Gnc-ksk 41 binli sayılara çıktı ilk anketi dolduran herkes boşuna doldurdu bundan sonra beklicem böyle çekilişe yakın günlerde katılıcam 🤣🤣
mucizemom8 Anneoluyorumm00 kime çıktı acaba 😁benim boyke şeyler de hiç şansım yok bana olmadığı kesin 🤣
Anneoluyorumm00 mucizemom8 valla inşallah çıkmıştır benimde senin gibi sansim normalde 😂 kız hep 40 binlere falan çıktı oysa ki ben ilk katilanlardandım , birazdan atarlar buraya Gmail hesabıyla açıklanıyor
mucizemom8 Anneoluyorumm00 yaaa hiç şansım yok bu çekiliş olayların da 🤣 kime çıktıysa güle güle kullansın 🙏 ama ben olmadığım kesin instgram da gözüm bozuldu bakacam diye geri geldim buraya 🤣
Gnc-ksk KumpirsMom son anda aklıma geldi çekiliş bakayım dedim de bişey anlamadım bir sürü isim vardı kendimi görmedim o netti 😀
Anneoluyorumm00 mucizemom8 cikanlara gule gule kullansınlar inşallah 😂 liste buraya atlamış bir bak belki vardir adın
Gnc-ksk yagmurplt bende bilmiyorum kime çıktı baktım ama anlamadım liste baya yoğundu nasıl oluyor anlamadım