sd18 göğüs uçlarıma doğru bazen keskin bir acı giriyor ve kahverengi kısımdan meme ucuma doğru büzülmeler oluyor bazen. bu zamana kadar da hiç sıvı veya süt gelmedi. neden olabilir sizce?
Denizzzz77 sd18 süt kanalları açılıyor doğuma yaklaştık.bende 36 haftalık hamileyim ayninisi yasiyorum ama meme ucu kremine başla bence rahat edersin emzirirken. Ben 1 haftadır kullanıyorum acısı gecti
Mervecimmm sd18 memintolar kendini emzirmeye hazırlıyor.2 gündür benim de meme ucuna doğru süt toplanır gibi oluyor. Daha önce emzirmediyseniz demek istediğimi anlayamazsınız ama emzirdiyseniz anlarsınız ☺️
Diana- 33+4üm arada göğüs ucu ağrısı bana da oluyor ya da buzusme, bence emzirmeye hazırlanıyor göğüs uçları doğum belirtisi olarak hiç duymadım açıkçası
sd18 Denizzzz77 ben 2 haftadır falan lansinoh sürüyorum nemlendiriyor ama o keskin sancıyı anlamamıştım süt için olsun yeterki sevinirim 🙏🏻
sd18 Mervecimmm ilk gebeliğim maalesef anlayamıyorum sütüm gelsin çok istiyorum inşallah öyledir dediğiniz gibi 🙏🏻🌸