hivda36 Ebru_ebru Canım o bele vurulan iğne prenses doğum diyolar sancılara dayanamazsan vuruluyor tabi önce sana soruyolar istersen vuralım diye sen istersen yapılıyor istemezsen yapılmıyor sezeryandan yapılan farklı bişey normal dogurucaksan neden sezeryan istiyorsun sağlıkla gelsin bebişin ben 2 sezeryan sonrası normal doğum istiyorum doktorum riskli 3 üçüncü gebelikte normal olmaz dedi içini ferah tut keşke benimde normal doğum yapma şansım olsaydı
Ebru_ebru hivda36 Aaaa çok teşekkür ederim hiç bilmiyorum burada nasıl oluyor o yüzden sürekli bir korku içimde sizde sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🙏☺️
Ebru_ebru hivda36 Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için inşallah güzel geçer benim ilk korkuyorum o yüzden arkadaşım da biraz korkuttu 🤦🏼♀️
hivda36 Ebru_ebru Korkma canım o iğne aksine senin ağrılarını azaltıyor doğumunu kolaylaştıyor hem burda doktorlar daha çok ilgileniyor yani benim çevremdeki herkes çok memnun
Dilaraa55 Ebru_ebru Korkulçak bişey yok🌸 doğumun inşallah güzel geçer en kötü doğum bile en güzel anı yaşatıyor sana cünkü sonucunda yavrunu veriyolar kuçağına👼🏼
Ebru_ebru hivda36 Ben daha önce Türkiye de ameliyat oldum düşmüştüm belime iğne yapıldı uyuşmadım ameliyat sırasında hissettim fobi olarak kaldı bende arkadaşım da öyle söyleyince bir korktum 🙈 yanınızda kimse kalmadı demi ? Birde ben sigorta yaptırdım da bana istersen tekli oda da kalabilirsin dediler ama böyle bir şey duydunuz mu?
hivda36 Ebru_ebru Yok burda böyle bir durum yok normal doğdumda vurulan iğnede başka bir iğne o epidural anestezi diyolar ona tekli odayı hiç duymadım sigortanız varsa ama önceliğiniz olur siz içinizi ferah tutun
Dilaraa55 Ebru_ebru Canım o iğine belden aşağsını uyuşturuyor banada yapılmışdı o🙃 aynen burda sezeryanı zorunlu görmedikleri zaman yapmiyolar burda öyle seçme hakkın fazla yok 🙄 aynen bende bu ay gitmedim hiç mesela kendi doktoruma en son 1 ayda gitmişdim benim bidaki terminim 26 mart çok geç veriyolar🥲
Ebru_ebru Dilaraa55 Yaa teşekkürler güzel dilekleriniz için inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi 🥰
guneykeremsmom Dilaraa55 büyük oğlum 4 yaşında hamileliğim rahat geçiyordu oğlum zaten herşeyini kendi yapıyor anaokulunada gidiyor son haftalarda rahim ağzım normalden biraz kısa cıktı şimdi dinlenmen gerekiyor idare ediyorum yani şükür senin hamileliğin nası geçiyor canım🥰
Dilaraa55 guneykeremsmom Yaa şükür benim biraz şu son bi kaç gündür duygusalığım çok tutuyor biri dokunsa hemen ağliyasım geliyor 🥲 cünkü bi oğlum var 17 aylık doğumu fln düşünüyorum onu nasıl bırakıp gidicem vs🥺 ama şükür başka bi sorunum yok 🙈🥰
guneykeremsmom Dilaraa55 kayınvaliden falan varmı, benim oğlum zaten 1-2 kere kaynanamda yatılı kalmıştı, hastanede kaldığımdada kaldı o yüzden babannesinde kalabiliyor yaşıda var tabi sizinki birazcık daha minnoş ama çok kalınmıyor hastanede zaten sıkma canını🥰
Dilaraa55 guneykeremsmom Ya kaynanamla görüşmüyorum ama annem var oda çalişiyor biliyorum fazla kalınmıyor ama elimden gelse doğum yaptığım gün direk çıkış yaparım🙄
Dilaraa55 guneykeremsmom Ya dururda eşim pek oplumun dilinden anlamiyor yardımcı olmayı çok istiyor yapiyoda tek başına ben evde yokken ilgilenir ama işte benim içim rahat etmicek biraz daha büyük olsa derdini anlatabilcek kadar ozaman içim rahat edersi şimdi zorlaniyorum biraz ama eşim bana sonuna kadar şükür destek olmaya çalişiyor ama biyere kadar🤭🌸
Semauzun Bende İsveç/ Malmödeyim.. 15+1 deyiz oğluşumla geçen öğrendim cinsiyetini bakalım. Türkiye’ye gidicem orda netleştiririm. Ama net gökdük doktorla da emin olmak istedim 😅 şükür öyle midem bulanmadı hiç, çok rahat geçiyor bizim için 💙